ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
Φίλαθλοι-Οπαδοί-Εξέδρα-Κερκίδες-ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr είναι στο άδειο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς ΠΑΟ-Καλλιθέα


17:02 Περίπου 1000 άτομα είναι στα γενέθλια του Παναθηναϊκού στο παγωμένο ΟΑΚΑ, και παρακολουθούν την αναμέτρηση που μόλις άρχισε. Παρακολουθείστε την LIVE στο Sport24.gr.

17:00 Οι παίκτες του Σταθόπουλου έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία (η ενδεκάδα) στο ΟΑΚΑ, την ώρα που ο προπονητής της Καλλιθέας είχε τετ α τετ με τον Νιόπλια, και όλοι οι φιλοξενούμενοι αναπληρωματικοί πήγαν να χαιρετήσουν τους αντίστοιχους του ΠΑΟ στον αντίπαλο πάγκο.

16:58 Οι δύο ομάδες βγήκαν για την αναμέτρηση και αφού αντάλλαξαν χειραψίες οι φιλοξενούμενοι έδωσαν από ένα λαβαράκι σε κάθε παίκτη.

16:55 Στην Γαλλική πρεσβεία θα βρεθεί ο Σισέ αλλά και ο Ντομί την Πέμπτη το απόγευμα (17:00) για την έναρξη ενός μεγάλου διαγωνισμού με θέμα: "Την Χάρτα της ανεκτικότητας και του σεβασμού του Αλλου" που απευθύνεται στους νέους γαλλόφωνους Ελληνες.

16:53 Ο Σίλβα Κλέιτον φιλοξενείται εξώφυλο στο match programme του ματς, ο παίκτης που είναι βασικός και πάλι και είχε δώσει την πρόκριση με δύο προσωπικά γκολ στο ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό στον προηγούμενο γύρο.

16:45 Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Νιόπλια, να δείχνουν απορρημένοι από την απουσία των οπαδών.

16:40 Λίγοι οι οπαδοί που έχουν δώσει το παρών στο παγωμένο ΟΑΚΑ. Οι περισσότεροι προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού και την τηλεοπτική μετάδοση.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ