ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
οπαδοί, φίλαθλοι, οακα, τσάμπιονς λιγκ

Το Sport24.gr είναι στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ματς Παναθηναϊκός-Ηρακλής (vid)


19:00 Σέντρα από τον κ. Τσινιάρη. Παρακολουθείστε LIVE την αναμέτρηση από το Sport24.gr.

18:58 Τρομερή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ που φοράει τα καλά του. "Πρωτάθλημα και Κύπελλο... Παναθηναϊκέ" το σύνθημα που δονεί τις εξέδρες. Πολλά τα καπνογόνα στις εξέδρες που δημιούργησαν εντυπωσιακή εικόνα αλλά και αρκετό καπνό...

18:55 " ΝΙΚΟΛΑ στο πλοίο των ονείρων μας, θα είσαι για πάντα ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. Θύρα 13" το πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους με την είσοδο των δύο ομάδων.

18:52 " Πρωθυπουργέ, μάζεψε την Μπιρμπίλη, γιατί δεν θα μας χωράει η Ελλάδα" το άλλο πανό στην Θύρα 2 που αναφέρε στις γηπεδικές εξελίξεις.

18:50 " ΝΙΚΟΛΑ μείνε πρόεδρος να γράψουμε ιστορία. Αυτή είναι η απάντηση της Θύρας 13. Γκύζη" ανέφερε το ένα πανό στήριξης του προέδρου του "τριφυλλιού".

18:46 Δεν σταματούν τα συνθήματα από την εξέδρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

18:42 Από τα μάτριξ και τα μεγάφωνα ακούγονται οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Αποθέωση για τους "πράσινους".

18:40 Οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από τους Νιόπλια και Μπουμπένκο.

18:38 Σε δηλώσεις του στο Novasports ο Αντε Ρουκάβινα που είχε μείνει εκτός αποστολής τόνισε για την σημερινή γιορτινή μέρα: " Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα έχει φιέστα. Ηταν μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε μόνο ένα πόντο και σήμερα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να χαρίσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας, που περίμενε έξι χρόνια και θέλουμε να κάνουμε και το νταμπλ.

Θεωρώ ότι ο Ηρακλής δεν έχει καμιά τύχη κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πανηγυρίσουμε σήμερα με τον κόσμο μας. Είμαστε οι καλύτεροι φέτος σε όλη τη σεζόν. Φυσικά χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, είμαστε οι καλύτεροι και το δείχνει και η βαθμολογία. Είμαστε έξι βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό. Φέτος έγινε καλή δουλειά, ήρθαν καλοί παίκτες, ο κόσμος μας βοήθησε και δίκαια φτάνουμε στην κατάκτηση του τίτλου

."

18:33 Στο Ολυμπιακό στάδιο και τα VIP και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικός Πορτογαλίας, Κάρλος Κεϊρόζ.

18:29 Φάσεις και γκολ από παλιότερες αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ηρακλή στα μάτριξ με στιγμές από Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

18:26 Παρών στα επίσημα του ΟΑΚΑ, και ο Ανδρέας Βγενόπουλος που δεν θέλησε να κάνεις δηλώσεις.

18:20 " Είμαι γεμάτος χαρά και αγαλλίαση για το πρωτάθλημα που περιμέναμε 6 χρόνια. Ετσι νιώθουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Εμείς που διοικούμε την ομάδα, πρέπει να διασφαλίσουμε τη διάρκεια" τόνισε κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ, ο εκ των μετόχων Θανάσης Γιαννακόπουλος.

18:20 "Νάτοι... νάτοι οι πρωταθλητές" το σύνθημα που δονεί το ΟΑΚΑ στην είσοδο και την αποθέωση των ποδοσφαιριστών του Νιόπλια στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι με την σειρά του από το κέντρο του γηπέδου τους χειροκροτούν ως ανταμοιβή για την συμπαράσταση.

18:18 Οι παίκτες του Ηρακλή μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση και αποδοκιμάζονται.

18:15 Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ.

18:13 Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μάρτος, Μάρα, Ματέους Κάρλος Σέζαρ, Σαρακατσάνος, Κομπαγιάσι, Γκαρσία, Ηλιάδης, Κονέ.

18:09 Οι Μπαντής και Φερναντέζ βγήκαν για προθέρμανση και αποδοκιμάστηκαν χλιαρά από τους φίλους του "τριφυλλιού".

18:07 Συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και υπέρ του πρωταθλήματος από τους οργανωμένους. Ανάμεσα στις σημαίες που κρατούν και μια τεράστια της Ραπίντ Βιέννης. Το πάρτι στις εξέδρες έχει ξεκινήσει... από νωρίς

18:03 Αποθέωση για τον Αλέξανδρο Τζόρβα που βγήκε για προθέρμανση. Εκείνος ανταπωδίδει με χειροκρότημα μόλις φτάνει στην περιοχή του. Μαζί του οι Ορέστης Καρνέζης και Βασίλης Αλεξούδης.

17:58 Σχεδόν μια ώρα πριν το ματς και περίπου 10.000 φίλοι είναι στις θέσεις τους με την πλειοψηφία να είναι στην θύρα που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι.

17:53 Ζωγράφου, Βικτόρια, Ερυθρός, Λαμία, Αργυρούπολη, Καματερό, Μεσολόγγι, Λουτράκι, Ελευσίνα, Νέα Λιόσια, Κερατέα, Εδεσσα, Πατήσια, Θήβα, μερικά από τα μέρη που φιλοξενούνται από φίλους με πανό στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

17:50 Οι παίκτες και των δύο ομάδων αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

17:47 Η ακαδημία της GFD από το Ρέθυμνο θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ηρακλή.

17:45 Ολοκληρώθηκε το πότισμα του αγωνιστικού χώρου που είχε ξεκινήσει σε όλο το μήκος του για περίπου 10 λεπτά.

17:42 Σε αντίθεση με τις αποδοκιμασίες "πράσινοι" και "μπλε" είναι στον αγωνιστικό χώρο σε ωραία στιγμιότυπα. Παράδειγμα χαρακτηριστικό οι αγκαλιές και τα φιλιά παικτών που είναι συμπαίκτες στις Εθνικές όπως ο Νίνης με τους Γιάντση, Κατσικά.

17:38 Εφτασε και η αποστολή του Ηρακλή και μετά την είσοδό της στον αγωνιστικό ακούγονται οι πρώτες αποδοκιμασίες ενώ σκάνε και μερικές κροτίδες στις εξέδρες.

17:30 Οι παίκτες του "τριφυλλιού" με τις φόρμες τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και περίπου 1000 άτομα τους χειροκρότησαν. Γκάμπριελ και Σισέ με τα ακουστικά τους στα αυτιά.

17:28 Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ολυμπιακό στάδιο και μόλις βγήκε από το πούλμαν περίπου 100 άτομα που ήταν πάνω από τα αποδυτήρια τους χειροκρότησε, ενώ αρκετοί έλεγαν "Νάτοι... οι πρωταθλητές".

17:25 Εκτός από τις ουρές στα εκδοτήρια γύρω από το ΟΑΚΑ, ουρές με οπαδούς του Παναθηναϊκού έχουν σχηματιστεί και στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Ο λόγος πως εκεί εκτίθεται το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και όλοι οι φίλοι του "τριφυλλιού" θέλουν να φωτογραφιθούν δίπλα στη "χρυσή" και πιο "βαριά" σε αξία κούπα του πλανήτη.

17:20 Το τελευταίο "match programme" της φετινής χρονιάς για το πρωτάθλημα, έχει εξώφυλλο τον Σωτήρη Νίνη (σκόρερ του ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο) και φιλοξενεί δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη.

"Το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον Παναθηναϊκό να κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, είναι ότι είχε την πιο σταθερή απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός έχει ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο με προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει πως τα λάθη σου τα αφήνεις πίσω και προχωράς παρακάτω, αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Με την εξέλιξη που είχε το πρωτάθλημα ούτε τώρα, λίγο πριν το παιχνίδι, μπορείς να πεις ότι έχει τελειώσει. Πρέπει πρώτα να τελειώσει και μαθηματικά.

Καθοριστική διαφορά της ομάδας φέτος υπήρξε στα αποτελέσματα με τις ομάδες που βρίσκονται από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω.

Οι τίτλοι και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την ενίσχυση των ομάδων και τη βελτίωση της οργάνωσης τους σε όλα τα επίπεδα." μερικά από τα κυριότερα σημεία που τόνισε ο διεθνής μέσος.

17:15 Στο ΟΑΚΑ σήμερα φιλοξενούνται και τα δύο γαλλικά κανάλια (Canal Plus και TV France-d) που θα φιλοξενήσουν δηλώσεις του Σισέ σε αφιέρωμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και ένα κινέζικο με αφορμή το πρωτάθλημα αλλά και την συμμετοχή παικτών της Εθνικής Ελλάδος στο "τριφύλλι".

17:05 Ηλιόλουστη μέρα στο ΟΑΚΑ και οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει από νωρίς να έρχονται στο γήπεδο.





















































Ο δρόμος προς τον τίτλο




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ