ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τo Sport24.gr στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Τo Sport24.gr στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρες καραϊσκάκη κερκιδες

Νέο πανό της Θύρας 7, η επίσκεψη με... ράσα, οι "πάσες" του Γκαλίτσιου και ο... γαύρος Μήτρογλου

16:42 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ο ύμνος του Ολυμπιακού ηχεί από τα μεγάφωνα και οι οπαδοί έχουν αρχίσει το τραγούδι με συνοδεία μερικών καπνογόνων για εφέ. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ωραία τα είπαμε αλλά δεν κράτησε πολύ. Συνέχεια στο live του Sport24.gr από τ' οποίο θα σας ενημερώνει ο φίλος και συνάδελφος Γιώργος Μαρκόπουλος.

*Μια είδηση της τελευταίας στιγμής (breaking news που λένει οι αμερικάνοι): Ο Γκαλίτσιος πήρε την θέση στην βασική ενδεκάδα του Τοροσίδη, αφού ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Βέβαια, ο "Τόρο" έμεινε στον πάγκο.

16:34 Τα πρώτα συνθήματα είναι γεγονός! Από τα μεγάφωνα ακούγεται η ενδεκάδα των Πειραιωτών και τα "όλε" δίνουν την θέση τους στην... ησυχία που είχε κυριεύσει το φαληρικό γήπεδο. "Τα τύμπανα βαράνε δυνατά" και η κερκίδα ζεσταίνεται!

16:31 Οι παίκτες του Ολυμπιακού πηγαίνουν στα αποδυτήρια και καταχειροκρούνται από τον κόσμο που σιγά σιγά γεμίζει το "Γέωργιος Καραϊσκάκης".

16:30 Κωλοτούμπα ολκής: Υποκλινόμαστε στον dj καθώς έβαλε ένα παλιό, ωραίο και κλασικό κομμάτι. "Enter Sandman" από τους Metallica, ένα τραγούδι που έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες στον υπογράφοντα.

16:22 Βγήκαν οι συνθέσεις των ομάδων και ξεκινάμε από τους γηπεδούχους. Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Περόνε, Φαβάλι, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος, Μπιλάγι.

16:20 Πάλι Guns n' Roses! Μάλλον ο dj του γηπέδου πρέπει να ανανεώσει την μουσική του λίστα, αν και μας αρέσει, για να λέμε την αλήθεια.

Μήτρογλου: "Δεν θα ερχόμουν σ' άλλη ελληνική ομάδα"



Το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα φιλοξενεί συνέντευξη του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός υπογραμμίζει πως στην Ελλάδα δεν θα ερχόταν γι' άλλη ελληνική ομάδα εκτός του Ολυμπιακού, μιλάει για τους στόχους του και βγάζει το καπέλο στους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων.

Τα κυριότερα αποσπάσματα:


"Δεν θα ερχόμουν ποτέ σε καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκτός από τον Ολυμπιακό. Τα πρώτα δύο χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, είχα ως στόχο να γίνω βασικός. Φέτος νομίζω πως το έχω καταφέρει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.Δουλεύω κάθε μέρα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Θέτω βραχυπρόθεσμους στόχους. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω πολλά γκολ και έτσι να βοηθήσω την ομάδα μου".



Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: "Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο και τέτοια ατμόσφαιρα πουθενά. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί είναι μοναδικοί. Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου και όπως όλοι στην ομάδα, έτσι και εγώ, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε".

16:07 Νέο πανό στο πέταλο των οργανωμένων. Απλό αλλά περιεκτικό: Gate 7 γράφεια από τα δεξιά και Olympiakos από την άλλη μεριά. Στην μέση το έμβλημα του Ολυμπιακού μαζί με της Θύρας 7. Προφανώς αναπληρώνει το τεράστιο πανό που είχε καεί από τα πολλά καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

16:06 Βγήκαν και οι παίκτες του Μπάντοβιτς για ζέσταμα και το κλίμα κάπως ζεστάθηκε με το χειροκρότημα των οπαδών.

16:01 Ήρθαν και τα... Θεία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ένας παππάς μόλις έκατσε στις εξέδρες κάτω από τα δημοσιογραφικά και εμείς ως προληπτικοί αποφύγαμε τα... πολλά-πολλά. Ο Θεός -και όχι ο εκπρόσωπός του- να βάλει το χέρι του...

15:59 Όλη η ομάδα του Ατρομήτου είναι στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου και προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς.

15:57 Σειρά για τους πορτιέρο των "ερυθρολεύκων" να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να ακούσουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Να και ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης! Έστω και καθυστερημένα είναι μαζί μας. Ένας Θεός ξέρει που ξενυχτούσε πάλι το σαββατόβραδο. Πληροφορίες αναφέρουν πως γύρισε τις πρώτες πρωινές ώρες. Γι' αυτόν είναι η ζωή...

15:32 Οι τερματοφύλακες του Ατρομήτου βγήκαν για ζέσταμα και άκουσαν ελαφρές αποδοκιμασίες από το πέταλο των οργανωμένων.

Η στήλη "πάσες" του match program φιλοξενούν τον ταλαντούχο, Γιώργο Γκαλίτσιο και όποιος θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπο Γκαλίτσιο και όχι τον ποδοσφαιριστή, ιδού η ευκαιρία.

Αγαπημένη ταινία: Άβαταρ
Αγαπημένο φαγητό: Μπον Φιλέ
Αγαπημένη πόλη/χώρα: Νέα Υόρκη
Παρατσούκλι: "Γκάλι"
Αγαπημένη ηλεκτρονική συσκευή: Το PlayStation 3
Αγαπημένο τραγούδι: "Άκου" του Δημήτρη Μητροπάνου
Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου: Το περυσινό νταμπλ
Σημαντικότερο γκολ στην καριέρα μου: Στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟ(2-2 το 2008)
Αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή μου: Η οικογένειά μου και η κοπέλα μου
Η Ελλάδα με μία λέξη: Τρελοκομείο
Γούρι: Δεν έχω
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Maserati Gran Turismo
Αγαπημένο στοιχείο στο παιχνίδι μου: Προτιμώ να κρίνουν οι άλλοι αυτά τα πράγματα
Στον ελεύθερό μου χρόνο: Ηρεμώ
Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής: Δεν θα ήθελα να ήμουν κάτι άλλο

15:47 Λίγος ο κόσμος μέχρι στιγμής και... πρωτόγνωρη ηρεμία για τα δεδομένα του γηπέδου. Καλή μέρα πάντως έχει, οπότε αναμένονται φίλαθλοι μέχρι και την τελευταία στιγμή. Για να καταλάβετε πόσο χαλαρά έχουν πάρει τον αγώνα στο Λιμάνι, δεν έχει έρθει ακόμη στα δημοσιογραφικά ο συνάδελφος του RedPlanet.gr, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, που πάντα έρχεται από τους πρώτους.

*Οι παίκτες τόσο του Ατρομήτου, όσο και του Ολυμπιακού είχαν βγει νωρίτερα για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

15:39 Μετά από 4 μέρες και την άδικη ήττα από την Μπορντό να 'μαστε πάλι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, για τον κόσμο, αλλά και για εμάς που πρέπει να ξεχάσουμε τα... λούσα της Ευρώπης.
























































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ