ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το Sport24.gr στο Περιστέρι

Το Sport24.gr στο Περιστέρι
Οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για 20 λεπτά τα επεισόδια δεν έλειψαν και από το Περιστέρι πριν το ματς Ατρόμητος-ΠΑΟ, με οπαδούς των "πράσινων" να συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Το Sport24.gr σας μεταφέρει το κλίμα


19:00 Η σέντρα από τον Τάσο Κάκο. Παρακολουθείστε LIVE την αναμέτρηση από το Sport24.gr.

18:59 "Φόρτσα Περιστέρι" το σύνθημα των γηπεδούχων... "Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Παναθηναϊκέ το σύνθημα των "πράσινων".

18:58 Τζόρβας και Νίνης εμψυχώνουν όλους τους συμπαίκτες του, δευτερόλεπτα πριν την σέντρα.

18:57 Οι 22 ποδοσφαιριστές και το διαιτητικό τρίο συνοδεύονται από πιτσιρίκια που φορούν φανέλες της Σούπερ Λίγκα και κρατούν μπλε μπαλόνια.

18:56 Χαρτάκια και τραγούδια υπέρ του Περιστερίου από τους φίλους των γηπεδούχων.

18:55 Με πανό που αναφέρει "Welcome to the shamrock city" και μερικά καπνογόνα υποδέχονται τις δύο ενδεκάδες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

18:52 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων από τα μεγάφωνα του γηπέδου, με τους Περιστεριώτες αρχικά και εν συνεχεία τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν υπέρ των ομάδων τους.

18:47 Εξαιρετική η σάλα δίπλα στα δημοσιογραφικά του member club του Ατρομήτου. Με αρκετές τηλεοράσεις, μπαράκι και στολισμένη με φανέλες που έχουν τις υπογραφές των παικτών αλλά και ιστορικά κασκόλ (μισό-μισό με την Σεβίλλη) από την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ατρομήτου, στην συμμετοχή του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2006-07.

18:44 Ακολουθούν οι φιλοξενούμενοι με τους οπαδούς του Ατρομήτου να τους αποδοκιμάζουν.

18:41 Η γνωστή μασκότ των γηπεδούχων το "λευκό περιστέρι" είναι στην φυσούνα και υποδέχεται την ομάδα του Ατρομήτου που πηγαίνει στα αποδυτήρια.

18:38 Το διαιτητικό τρίο αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά την προθέρμανσή του και πηγαίνει προς τα αποδυτήρια.

18:33 Σχεδόν γεμάτες οι θύρες τόσο πάνω από τους πάγκους των δύο ομάδων (η σκεπαστή δηλαδή) όσο και η απέναντι που στην άκρη της φιλοξενεί και τους οργανωμένους φίλους του Περιστερίου τους "Fedagin"

18:30 Ο Γιώργος Καραγκούνης που έκανε προθέρμανση μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς των "πράσινων" δέχθηκε τα πειράγματα της εξέδρας, από το γεγονός ότι θα είναι εκτός 11αδας.

18:25 Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ.

18:23 Η σύνθεση του Ατρόμητου: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπλένχιο, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Σαγκανόφσκι.

18:21 Σειρά των φιλοξενούμενων με τους 2500 φίλους του "τριφυλλιού" να ζητούν επικακτικά με συνθήματα τον τίτλο.

18:17 Η ομάδα του Ατρομήτου εμφανίστηκε από την φυσούν για το καθιερωμένο "ζέσταμα" και χειροκροτείται από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

18:10 Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης εμφανίστηκε μαζί με τον Γιόνας Σάντκβιστ στον αγωνιστικό χώρο και οι περίπου 500 "οργανωμένοι" φίλοι του ζητούσαν την νίκη από τον πορτιέρο των Περιστεριωτών.

18:05 Ο Αλέξανδρος Τζόρβας κατευθύνεται στο τέρμα από την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού και όταν φτάνει στην περιοχή του και χειροκροτεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, εκείνοι στέλνουν το μήνυμα " Οε, οε, οε, οε, Πρώταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ... "

17:54 Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εισήλθαν σχεδόν όλοι στην κερκίδα πίσω από την εστία και μάλιστα είναι υπέρ πλήρεις με συνέπεια πολλοί να προσπαθούν να πάνε και πιο δίπλα. Την ίδια ώρα από μια πλαϊνή πόρτα μια διμοιρία των ΜΑΤ εμφανίζεται και πηγαίνει προς τους πάγκους με τους φίλους του "τριφυλλιού" να τους φωνάζουν "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι".

17:49 Στο "match program", που έχει στο εξώφυλλο δύο πανηγυρικές φωτογραφίες των παικτών του Ατρομήτου, φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλου και αφίσα με στοιχεία μαζί του Μάρστιν Μπαζίνσκι.

" Πλησιάζουμε αισίως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-10 και ο σημερινός αγώνας μας με τον Παναθηναϊκό είναι ο προτελευταίος που δίνουμε στην έδρα μας. Το γεγονός λοιπόν ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τον απολογισμό μας.

Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει τρεις στόχους. 1)Να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνίζεται, 2) Να αποδίδει η ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο που να το ευχαριστιέται ο κόσμος. 3) Να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή. Νομίζω ότι και οι τρεις στόχοι έχουν επιτευχθεί, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε και να νιώθουμε ικανοποιημένοι όμως ακόμα δεν τελειώσαμε.

Στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε επίσης να παρουσιάσουμε όμορφο θέαμα και στόχος μας όπως πάντα είναι η νίκη



"

17:45 Τα "ποτιστήρια" άρχισαν αυτόματα να ποτίζουν το χορτάρι του γηπέδου, ωστόσο οι περίπου 10 άτυχοι αστυνομικοί που δέχθηκαν νωρίτερα την εισβολή των "πράσινων", τώρα δέχθηκαν και το "μπουγέλο" από το νερό που έφευγε από το γήπεδο με κατεύθηνση τους ίδιους.

17:42 Οι περίπου 300 οπαδοί που είναι στις εξέδρες τώρα πετούν από πάνω καθίσματα στις δυνάμεις της Αστυνομίας εκτός γηπέδου.

17:37 Επεισόδια στο Περιστέρι. Οπαδοί του Παναθηναϊκού που θέλησαν να μπουν στις εξέδρες δίνουν μάχες με τα ΜΑΤ, για να εισέλθουν. Μερίδα από αυτούς, μπήκαν από μια πόρτα και "κυνήγησαν" περίπου 10 αστυνομικούς που ήταν από πίσω και θέλησαν να τους σταματήσουν, κάτι που δεν έγινε εφικτό και άρχισαν το τρέξιμο μέσα στο ταρτάν.

17:30 Ο Σεμπαστιάν Λέτο βγάζει φωτογραφίες με μερικούς υπαλλήλους του γηπέδου που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

17:25 Οι "πράσινοι" τράβηξαν τα βλέμματα αρκτών όσων ήταν στο γήπεδο. Ο "παλιός γνώριμιος" Βασίλης Αλεξούδης χαιρετάει όλους τους πρώην συνεργάτες του από την θητεία στον Ατρόμητο.

17:22 Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Περιστέρι. Οι παίκτες εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο σε μια ηλιόλουστη μέρα. Τα "πηγαδάκια" πολλά μεταξύ των παικτών.

17:16 Η αποστολή του Ατρομήτου με τις φόρμες εμφανίστηκε στο γήπεδο του Περιστερίου και πολλοί παίκτες των γηπεδούχων σε "πηγαδάκια" κοιτούσαν τους φίλους του "τριφυλλιού".

17:14 Το διαιτητικό τρίο με κουστούμια είναι στο γήπεδο και ελέγχει τον αγωνιστικό χώρο και δέχεται μερικές ύβρεις και αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς φίλους τον γηπεδούχων.

17:10 Η πορεία των περίπου 2000 οπαδών του "τριφυλλιού" είναι στο γήπεδο και προσπαθεί να μπει στην πτυσσόμενη εξέδρα πίσω από την εστία.

17:05 H πορεία σταμάτησε στην πλατεία του Αγ. Αντωνίου όπου συναντήθηκε με οπαδούς του Παναθηναϊκού που έφτασαν με το μετρό. Κάποιοι από αυτούς φοράνε μπλουζάκια στα χρώματα του "τριφυλλιού". Ολοι μαζί κατευθύνονται στο γήπεδο με συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ που τους περίμεναν εκεί.

17:00 Πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού που αποτελείται από 500 περίπου μηχανάκια κατέβηκε από τη Λεωφόρο Κηφισού και βρίσκεται στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση το γήπεδο. Δεν φαίνεται να φοράνε κάποια διακριτικά, ενώ μόλις ένα περιπολικό τους συνοδεύει ευρισκόμενο στο τέλος της πορείας για να ελέγχει την κίνηση.
































































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ