ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το SPORT24 παίζει μπάλα στον τελικό του Euro δίπλα στη θάλασσα μαζί με το Ultrex

Το SPORT24 παίζει μπάλα στον τελικό του Euro δίπλα στη θάλασσα μαζί με το Ultrex
UNSPLASH

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το SPORT24 μαζί με το Ultrex γιορτάζει το ποδόσφαιρο σε ένα συναρπαστικό event στην παραλία της Βούλας, στο οποίο θα απολαύσουμε την κορύφωση του EURO 2024 και θα μάθουμε επιτέλους ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έπειτα από έναν μήνα γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά! Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Φαντάσου να βλέπεις τον μεγάλο τελικό σε μια γιγαντοοθόνη 9 μέτρων, να κάθεσαι σε αναπαυτικά πουφ και σύσσωμο το δημοσιογραφικό team του SPORT24 να βρίσκεται εκεί για να σχολιάζετε παρέα κάθε φάση.

Το event του μεγάλου τελικού του SPORT24 απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις χάσει ματς και το σκρολάρισμα στην αρχική του SPORT24 έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Η παραλία της Βούλας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Το SPORT24 παίζει μπάλα στον τελικό του Euro δίπλα στη θάλασσα μαζί με το Ultrex

Πόσο καιρό έχεις να παίξεις subbuteo;

Δίνουμε το δικό μας twist στο αγαπημένο μας επιτραπέζιο παιχνίδι και χαρίζουμε στους αναγνώστες μας τους πιο δυνατούς παίκτες, προϊόντα Ultrex. Το Ultrex είναι σύμμαχός μας σε κάθε πρόκληση και τώρα είναι κοντά μας με ακόμα πιο δυνατή σύνθεση στο παιχνίδι subbuteo.

Το Ultrex διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη, επομένως θα στήσουμε μια πλήρως εξοπλισμένη ομάδα subbuteo στον τελικό του SPORT24. Θα κληθείτε να βγάλετε το δικό σας σύστημα, την πιο κατάλληλη άμυνα αλλά με προϊόντα Ultrex στο χέρι σας. Για να σας δούμε εκεί αρκεί να πατήσετε το παρακάτω κουμπί:

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ