ΑΡΗΣ

Το SPORT24 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Το SPORT24 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
Βικελίδης

Το SPORT 24 βρίσκεται στο "Κ. Βικελίδης" και σας μεταφέρει το κλίμα. Πέταξαν γιαούρτι στο Χαραλαμπίδη

* Αν και η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα κατά την προσέλευση των κ.κ. Κάκου και Χαραλαμπίδη στην καθιερωμένη σύσκεψη με την Αστυνομία ο δεύτερος και τέταρτος του αγώνα δέχθηκε από αγνώστους κεσεδάκια με γιαούρτια.
* Μία ώρα και πλέον πριν από την σέντρα οι φίλαθλοι του Άρη είχαν αναρτήσει πανό για τον Καβαλιώτη Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη που ανέφερε: "ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ".

* Η αντίδραση στο πρόσωπό του είχε φυσικά να κάνει για την διαιτησία που είχε σε βάρος του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 14 Φεβρουαρίου.

* Ακόμα υπήρχε και ένα πανό που ανέφερε: "ΝΕΤ: ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΡΟΥΒΑ?".

* 17:50. Οι πρώτοι φίλαθλοι του Άρη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

* 18:08. Γκσμπούρνινγκ και Λυμπερόπουλος οι δύο τερματοφύλακες της Skoda Ξάνθης είναι οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

* 18:09. Η σειρά των Καρατζιοβαλή και Φρασέρι μέσα σε χειροκρότημα από τους φιλάθλους του Άρη που ήταν στις κερκίδες.

* Ο νέος προπονητής της Skoda Ξάνθη, Γερμανός Βόλφγκανγκ Βολφ, βρέθηκε στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" παρακολουθώντας από κοντά την ακριτική ομάδα.

* 18:18. Η είσοδος των ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθης μέσα σε χλιαρές αποδοκιμασίες.

* 18:19 Ένα λεπτό μετά το ζεστό χειροκρότημα στην 18άδα του Άρη με τους φιλάθλους της ομάδας θέλοντας να αντιμετωπίσουν το κρύο.

* 18:26. Αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Κάκου και των βοηθών του Τάτση και Δάλλα στην έξοδό τους από τα αποδυτήρια για ζέσταμα.

* 18:40. Στο επίκεντρο όπως αναμενόταν ο τέταρτος διαιτητής Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης δέχεται τις πρώτες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ