ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Το SPORT24 στο Μόναχο για την πρεμιέρα του Euro 2024

Το SPORT24 στο Μόναχο για την πρεμιέρα του Euro 2024

Το SPORT24 βρίσκεται στο Μόναχο για τη μεγάλη πρεμιέρα του Euro 2024. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Αλέξανδρος Τρίγκας μεταφέρουν το κλίμα από την πόλη που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού του καλοκαιριού.

Το SPORT24 μετακομίζει στα γήπεδα της Γερμανίας και θα μεταφέρει όσα γίνονται στο Euro 2024. Αρχή από το Μόναχο και τη μεγάλη πρεμιέρα ανάμεσα σε Γερμανία και Σκωτία.

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Αλέξανδρος Τρίγκας μεταφέρουν το κλίμα από την πόλη που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού του καλοκαιριού.

Η Γερμανία που είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και η Σκωτία που θέλει να αποτελέσει την έκπληξη του τουρνουά. Ενώ στο Μόναχο βρίσκονται ήδη αρκετοί φίλοι της Σκωτίας.

Η τετραμελής αποστολή του SPORT24 για ένα μήνα θα σας παρουσιάζει το κλίμα εντός και εκτός γηπέδων απ' όλα όσα γίνονται στη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ