ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το SPORT24 θα πανηγυρίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης παρέα με τη ΔΕΗ σε ένα μοναδικό event τελικού και σε θέλει μαζί

Το SPORT24 θα πανηγυρίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης παρέα με τη ΔΕΗ σε ένα μοναδικό event τελικού και σε θέλει μαζί
UNSPLASH

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το SPORT24 μαζί με τη ΔΕΗ οργανώνει ένα συναρπαστικό event στην παραλία της Βούλας, στο οποίο θα απολαύσουμε την κορύφωση του EURO 2024 και θα μάθουμε επιτέλους ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έπειτα από έναν μήνα γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά! Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Φαντάσου να βλέπεις τον μεγάλο τελικό σε μια γιγαντοοθόνη 9 μέτρων, να κάθεσαι σε αναπαυτικά πουφ και σύσσωμο το δημοσιογραφικό team του SPORT24 να βρίσκεται εκεί για να σχολιάζετε παρέα κάθε φάση.

Το event του μεγάλου τελικού του SPORT24 απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις χάσει ματς και το σκρολάρισμα στην αρχική του SPORT24 έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Η παραλία της Βούλας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Το SPORT24 θα πανηγυρίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης παρέα με τη ΔΕΗ σε ένα μοναδικό event τελικού και σε θέλει μαζί

Φώτα, κάμερα και πολλή ενέργεια παρέα με τη ΔΕΗ

Στο event έχουμε πολλές δραστηριότητες για να απολαύσουν οι καλεσμένοι μας. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τη ΔΕΗ οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα 360 photobooth όπου θα αντιγράψουν τους πιο διάσημους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών στον πλανήτη.

Επίσης, την ημέρα το event παίζουμε και εμείς μπάλα πέρα από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, οχι για τον τίτλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλητή αλλά για έναν άλλο στόχο: "να δώσουμε τα φώτα μας". Τι θα συμβεί σε αυτό το παιχνίδι μαζί με τη ΔΕΗ; Οι πιο εύστοχοι σουτέρ που καταφέρουν και σκοράρουν θα δουν τα φωτεινά γράμματα να ανάβουν σχηματίζοντας "ΔΕΗ". Αυτές και πολλές άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν στο ξεχωριστό αυτό event του SPORT24.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ