ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το συγκινητικό "αντίο" και η διαμαρτυρία

Το συγκινητικό "αντίο" και η διαμαρτυρία
Παπαδόπουλος, Παναθηναϊκός

Συγκίνηση σε αντίο Παπ, δυσαρέσκεια για "καμμένους" Ελληνες διεθνείς. Διαμαρτυρία για γήπεδο Σερρών

Eπιστροφές, απουσίες και συγκίνηση για αντίο

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις με την έναρξη της μίνι προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή. Μια προπόνηση με ιδιαιτερότητες αφού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσε το παρών για τελευταία φορά μετά από πεντέ χρόνια και κάτι.

Ο Χενκ Τεν Κάτε που είχε στην διάθεσή του όλους τους διεθνείς -πλην των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπράις Μουν- απευθύνθηκε σαφώς ικανοποιημένος που γύρισαν υγιείς προς το μέρος τους και τους είπε: " Είμαι ευχαριστημένος που γυρίσατε υγιείς από τις Εθνικές σας ομάδες. Συγχαρητήρια για την παρουσία σας. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" ο Ολλανδός τεχνικός δεν αποκλείεται να έχει εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο άσο που θα έρθει στην χώρα μας σήμερα κάτι που ίσως συμβεί και με τον Νοτιοαφρικάνο.

Στην προπόνηση πέρασε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που χαιρέτησε τους συμπαίκτες του σ' ένα φορτισμένο κλίμα και με αρκετούς από τους παίκτες που έζησαν πολλά με τον "Παπ" να βουρκώνουν, όταν τους ευχήθηκε καλή συνέχεια ενώ τους ζήτησε να πάρουν το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν.

Ο Τεν Κάτε με αφορμή την τελευταία παρουσία του Παπαδόπουλου στην Παιανία και βλέποντας τους υπόλοιπους παίκτες συγκινημένους πήρε τον λόγο και απάντησε: " Από σήμερα ο Δημήτρης δεν θα είναι ξανά μαζί μας. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του".

Στα αγωνιστικά, ο Ολλανδός τεχνικός μετά το ζέσταμα οι "πράσινοι" επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε σε μικρές και μεγάλες εστίες χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες. Ο 54χρονος τεχνικός στην σύντομη ομιλία του για το κρίσιμο ματς της Τούμπας υποστήριξε:

" Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε μόνο την νίκη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα την Κυριακή σε μια δύσκολη έδρα. Γι' αυτό πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό και ψυχή" είπε ο 54χρονος.

Στα ευχάριστα νέα του Τεν Κάτε, η παρουσία του Καραγκούνη σε όλο το κανονικό πρόγραμμα με τον "τυπάρα" να αυξάνει τις πιθανότητες για συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ. Ατομικά προπονήθηκε ο Λεοντίου, ενώ ο Ίβανσιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Μετεξεταστέοι οι Ελληνες στα τεστ

Μετεξεταστέοι... έμειναν οι Ελληνες διεθνείς παίκτες του "τριφυλλιού" οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μετρήσεις μαζί με τους έτερους διεθνείς την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και διαπιστώθηκε πως βρίσκονται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αυτό συνέβη λόγω της 10ημερης συμμετοχής τους στις προπονήσεις της Εθνικής.
Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Βύντρα, Τζιόλης, Νίνης, Σπυρόπουλος και Τζόρβας έδειξαν άσχημη εικόνα στα τεστ κάτι που "θορύβησε" τον Χενκ Τεν Κάτε ενόψει της δύσκολης συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιστολή διαμαρτυρίας... για θύματα περιπλάνησης

Εκπληκτοι έμειναν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού μόλις διαπίστωσαν ότι τα σχέδια του γηπέδου του "τριφυλλιού" στον Βοτανικό, είχαν μετατραπεί σε άλλο γήπεδο με κόκκινα χρώματα. Αυτό του Πανσερραϊκού που παρουσίασε την μακέτα του νέου του σταδίου χωριτηκότητας 18000 θέσεων. Ετσι, ο ενταταλμένος σύμβουλος της "πράσινης" ΠΑΕ για το γήπεδο, κ. Σαμαράς έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η επιστολή: " Αξιότιμοι κύριοι,

Από σημερινά δημοσιεύματα του τύπου πληροφορηθήκαμε για τη συνέντευξη τύπου που παραθέσατε εχθές, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008, στο Πνευματικό Κέντρο Λευκώνα, με σκοπό να παρουσιάσετε την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Με λύπη διαπιστώσαμε ότι τόσο η μακέτα, όσο και τα στοιχεία του γηπέδου τα οποία παρουσιάσατε, αποτελούν αυτούσια αντιγραφή -με απλές παραποιήσεις των χρωματικών στοιχείων και του ονόματος- των σχεδίων του νέου γηπέδου που πρόκειται να κατασκευάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχεδίων που έχουν ήδη δημοσιευθεί και παρουσιαστεί και που βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.

Θέλοντας να πιστεύουμε ότι έχετε πέσει θύματα παραπλάνησης και ότι δεν γνωρίζετε την ομοιότητα των δύο σχεδίων, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να προβείτε στην άμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας, τονίζοντάς σας ότι η συνέχιση της δημοσιοποίησης και της προώθησης τέτοιων στοιχείων θα αποτελέσει παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και ως εκ τούτου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι θα προβείτε άμεσα σε κάθε δυνατή ενέργεια για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Σαμαράς
Μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Εντεταλμένος Σύμβουλος
Νέου Γηπέδου













".

Είδε τις Ελπίδες Σερβίας-Δανίας

Στο Βελιγράδι βρέθηκε ο σκάουτερ των "πράσινων", Γιάσμινκο Βέλιτς προκειμένου να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση των Ελπίδων, μεταξύ Σερβίας-Δανίας. Οι "πράσινοι" στο περιθώριο της αναζήτησης παικτών με ταλέντο και σε μικρή ηλικία παρακολούθούν και παιχνίδια Ελπίδων και Νέων.

Παράλληλα, όπως γνωστοποιήθηκε η ΠΑΕ θα ενισχύσει με 500.000 ευρώ για αγορά ποδοσφαιριστών στις ακαδημίες που λίγα χρόνια αργότερα θα είναι παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα.

Τίτλοι... τέλους και επίσημα

Με μία ανακοίνωση 26 λέξεων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, έπειτα από πέντε χρόνια κάτι αναμενόμενο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του" τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Η καριέρα του Δ. Παπαδόπουλου

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε την καριέρα του, το 1999 σε ηλικία 18 ετών, από τον Ακράτητο. Στην ομάδα των Άνω Λιοσίων, εντάχθηκε όταν η τελευταία βρισκόταν ακόμα στην Γ' εθνική κατηγορία. Με την συμβολή του επιθετικού από την Τασκένδη, οι "πράσινοι" πέρασαν τρένο τις κατηγορίες μέχρι τα μεγάλα "σαλόνια".

Στα δύο χρόνια που έμεινε στον Ακράτητο είχε συνολικά 69 συμμετοχές και 22 τέρματα, τραβώντας την προσοχή των μεγάλων ομάδων. Τελικά, ο νεαρός επιθετικός μετακόμισε στην αγγλική Μπέρνλι, την χρονιά που ο Ακράτητος έφτανε στην πρώτη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Παναθηναϊκό


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2003, προερχόμενος από την αγγλική Μπέρνλι όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2002-03.

Υπό τις οδηγίες του Ιτζάκ Σούμ, πραγματοποίησε πολύ καλή "παρθενική" χρονιά στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του νταμπλ του 2004. Ως μέλος της Εθνικής ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Το καλοκαίρι του 2006 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξελέγη στην τριάδα των αρχηγών της ομάδας.

Ύστερα από πέντε χρόνια στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της ομάδας για τη σεζόν 2008 – 2009.

Το χρονικό του διαζυγίου

Τα όσα ζουσαν Παναθηναϊκός και Δημήτρης Παπαδόπουλος το τελευταίο διάστημα σίγουρα δεν ευνοούσαν κανέναν και ιδιαίτερα τον πρώην διεθνή παίκτη που παρά τα "ψυχικά αποθέμετα" συντηρείται υπό δύσκολες ψυχολογικές για τον ίδιο συνθήκες στην Παιανία.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού", Κώστας Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και συζήτησε τη λύση του συμβολαίου του παίκτη.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έτσι μπήκε τέλος στην "μαρτυρική" όπως εξελίχθηκε αυτή σχέση. Κάπου εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει δεσμευτεί στην ΠΑΕ, να μην υπογράψει συμβόλαιο με κάποιον άμεσο ανταγωνιστή του "τριφυλλιού".

O Δημήτρης Παπαδόπουλος με αριθμούς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΕΖΟΝ ΑΓ ΓΚ ΑΓ ΓΚ ΑΓ ΓΚ ΑΓ ΓΚ
2003-2004 26 17 5 3 6 - 37 20
2004-2005 22 8 5 2 5 1 32 11
2005-2006 25 10 1 - 6 1 32 11
2006-2007 27 12 4 2 7 1 38 15
2007-2008 29 5 1 - 7 5 37 10


Ο Δ. Παπαδόπουλος σε δράση







































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ