ΑΓΓΛΙΑ

Το σύνθημα του Τέρι

Το σύνθημα του Τέρι
ΤΕΡΙ

Την αποφασιστικότητα των παικτών της Εθνικής Αγγλίας να μην...πληγώσουν ξανά τους οπαδούς των "λιονταριών", εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας Τζον Τέρι.

Ο αμυντικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στα συναισθήματα που υπήρχαν μετά την ήττα από την Κροατία και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι στο προσεχές παιχνίδι με το Ισραήλ τα πράγματα θα είναι καλύτερα .

"Όταν είδα τις αντιδράσεις των ανθρώπων στον δρόμο μία μέρα μετά την ήττα, δεν υπήρχε κάτι χειρότερο. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ξεπεραστεί", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Είναι ένα άσχημο συναίσθημα να χάνεις οποιοδήποτε παιχνίδι αλλά πονάει ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για αγώνα εθνικού επιπέδου.

Όμως έτσι είναι όταν αγωνίζεσαι στην Αγγλία. Είναι μεγάλη χαρά όταν κερδίζεις και μεγάλη απογοήτευση όταν χάνεις. Ήταν σκληρό να περιμένουμε πέντε μήνες για να επανορθώσουμε.

Μιλήσαμε μεταξύ μας και τώρα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο, όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με θετικό μάτι. Χρειάζεται να ξεσηκώσουμε ξανά τους οπαδούς μας".







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ