ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τέλος και η αρχή

Το τέλος και η αρχή
Μουνιόθ, Παναθηναϊκός

Λύθηκε η συνεργασία με τον Βίκτορ Μουνιόθ σε συνάντηση του Ισπανού με τον "Τζίγγερ"

Εκδόθηκε... χθες το προαναγγελθές διαζύγιο του Βίκτορ Μουνιόθ με τον Παναθηναϊκό, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, πριν την αναχώρησή του για το All Star Game.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στον "χωρισμό" και την λύση της συνεργασίας με τον "Τζίγγερ" να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε.

Τους είχε... αποχαιρετήσει

" Σας ευχαριστώ για την συνεργασία. Μπορεί να μην πετύχαμε κάτι αλλά σας ευχαριστώ για την συνεργασία που δείξατε ως επαγγελματίες" είπε αρχικά ο κ. Μουνιόθ στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, γνωρίζοντας ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σε ότι αφορά την παραμονή του στην Παιανία.

Οκτώ μήνες... δεν αρκούσαν

Μετά τις Μαγιόρκα, Λογκρονιές, Γέϊδα, Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σαραγόσα, ήρθε το τίμημα και για την παρουσία του στον πάγκο και του Παναθηναϊκού. Ο Μανρίκε Βίκτορ Μουνιόθ είναι πλέον παρελθόν για τους "πράσινους" που δεν βρήκαν στο πρόσωπό του τον προπονητή που ήθελαν για να οδηγούσε σε τίτλους την ομάδα.

Παρά την ήττα στην πρεμιέρα του στον πάγκο του Παναθηναϊκού από τον συμπατριώτη του κ. Φερέρ, ο 50χρονος έκανε μια καλή πορεία του στο ξεκίνημα του νικώντας σερί τον Ολυμπιακό (εντός) και τους Ηρακλή, Εργοτέλη και Ατρόμητο εκτός, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ομως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς οι "πράσινοι" ηττήθηκαν από τους Αρη, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ στα μέσα του πρωταθλήματος την ίδια χρονική στιγμή που η πορεία σε Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. συνεχίζονταν θετικά.

Ο 50χρονος προπονητής εκπλήσει και πάλι καθώς συντρίβει την ΑΕΚ εκτός έδρας ενώ νικάει και μέσα στο Καραϊσκάκη μετά από δέκα χρόνια τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας ότι είναι ο τεχνικός των ντέρμπι.

Αντίθετα, οι "πράσινοι" δεν μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λανς στην φάση των "32" για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ενώ στο Κύπελλο η ομάδα καταφέρνει και ξεπερνάει το "σκόπελο" του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ενώ στα ημιτελικά ξεπερνάει και την Ξάνθη.

Ομως το τέλος στην φετινή χρονιά (που αποτέλεσε και σημαντικό κριτήριο για την παραμονή του...) δεν ήταν όπως θα επιθυμούσε ο Ισπανός τεχνικός. Αρχικά, ξεκινάει με απώλειες στο πρωτάθλημα και εντός έδρας ήττες από Εργοτέλη, Ατρόμητο και Αρη στο ΟΑΚΑ, ενώ έφτασε στο πιο αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του με έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (τελευταία στις 04/03 στο Καραϊσκάκη).

Συνάμα, οι "πράσινοι" έχασαν και το μοναδικό τρόπαιο που διεκδικούσαν μέχρι τέλους στον τελικό του Κυπέλλο Ελλάδος από την ψυχωμένη Λάρισα με 2-1 στον Βόλο.

Εν αναμονή του Πεσέιρο

Πλέον, ανοίγει ορθάνοικτα ο δρόμος για την πρόσληψη του Ζοσέ Πεσέιρο στο "τριφύλλι". Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναμένεται μέχρι τέλος της εβδομάδας, εκτός απρόοπτου, αναμένεται να υπογράψει στους "πράσινους" συμβόλαιο συνεργασίας τουλάχιστον δύο χρόνων.

Εκτός από τον Πεσέιρο αναμένεται να τελειώσει και το θέμα των συνεργατών του που πιθανώς είναι της προσωπικής του επιλογής ενώ μετά θα μπουν στην τελική ευθεία τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν το ρόστερ της νέας χρονιάς με όποιες αποδεσμεύσεις, μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων πραγματοποιηθούν από την διοίκηση.

O Βέλιτς στο ΠΑΟ news

Με αγωνία αναμένονται την προσεχή Πέμπτη, οι τοποθετήσεις του Γιάσμικο Βέλιτς, ο οποίος είναι καλεσμένος στο ΠΑΟ news. Ο γενικός διευθυντής του "τριφυλλιού" δεν αποκλείεται να μιλήσει για την φετινή χαμένη χρονιά, τον Βίκτορ Μουνιόθ, τον Ζοσέ Πεσέιρο, το έμψυχο υλικό και τις προθέσεις της διοίκησης ενόψει της νέας χρονιάς.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ