ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το τραγικό ρεκόρ του Σαλάχ απέναντι στις ομάδες του Top-6

Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε σε ρηχά νέρα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διεύρυνε το αρνητικό σερί που έχει τη φετινή σεζόν απέναντι στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Με 17 γκολ απολογισμό στις πρώτες 26 αγωνιστικές και 49 σε 62 ματς πρωταθλήματος από την αρχή της περασμένης σεζόν, ο Μοχάμεντ Σαλάχ εμφανιζόταν ως το μεγάλο επιθετικό ατού της Λίβερπουλ στο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα της Κυριακής.

Παρόλα αυτά ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων των "κόκκινων", απέτυχε να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Νταβίντ Ντε Χέα ( στο "φτωχό" 0-0 που σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων) και έτσι έμεινε για τέταρτο ματς στην καριέρα του απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους" χωρίς γκολ και ασίστ.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα στατιστικό που κάνει τον Σαλάχ να αισθάνεται άβολα τη φετινή σεζόν και αυτό έχει να κάνει με το πολύ άσχημο ρεκόρ που έχει απέναντι στο Top-6 της βαθμολογίας της Premier League.

Στα οκτώ ματς που έχει δώσει συνολικά κόντρα στους "μεγάλους" της Premier League (2 με την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, 2 με την Μάντσεστερ Σίτι, 2 με την Άρσεναλ, 1 με την Τότεναμ, 1 με την Τσέλσι) έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μία φορά.

Αυτή ήταν κόντρα στην Άρσεναλ στο τελευταίο χρονικά ματς των "κόκκινων" για το 2018 (29 Δεκεμβρίου), με τον Σαλάχ να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για να πετύχει το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο εμφατικό 5-1 επί των Λονδρέζων εκείνη τη βραδιά.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η βαθμολογία μετά το 0-0 στο Ολντ Τράφορντ
Κλοπ σε Σόλσκιερ: "Τι σκ@τ@ παιχνίδι..."
Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο 1ο ημίχρονο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ