ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το tweet του Μίτσελ για το πρωτάθλημα

Το tweet του Μίτσελ για το πρωτάθλημα
Μίτσελ

Λίγη ώρα μετά την νίκη επί του Πανθρακικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Μίτσελ ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία για τους Πρωταθλητές.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού σήμανε και την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος για τον θρύλο και το δεύτερο για τον Ισπανό τεχνικό στα δυο χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα. Λίγη ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Μίτσελ με μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter θέλησε να πανηγυρίσει τον τίτλο και να μοιραστεί την χαρά του με όλους όσους τον ακολοθούν.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέβασε μια φωτογραφία που έγραφε Ολυμπιακός πρωταθλητής 2013-14 και είχε τόσο τον ίδιο όσο και τους παίκτες του.

Λίγο αργότερα και ο βοηθός του Ισπανού προπονητή, ο Βίκτορ, ανέβασε και αυτός μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Μίτσελ να πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια και τον προπονητή των "ερυθρόλευκων" να κρατάει μια μπλούζα που έγραφε πάνω Ολυμπιακός 41 και έγραψε μάλιστα: "Κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος για την ομάδα. Συγχαρητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακό και σας ευχαριστούμε πολύ για τα συγχαρητήρια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ