ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

To βάρος στην τακτική

To βάρος στην τακτική
Ατρομητος προπονηση

Το βάρος στην τακτική ρίχνει πλέον στις προπονήσεις του Ατρόμητου στην Ιταλία, ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Στην συνέχεια όμως ακολουθεί πρόγραμμα στην πισίνα, θεωρία από τον προπονητή της ομάδας και το απόγευμα προπόνηση με το βάρος στην τακτική. Απών από τις προπονήσεις είναι ο Γιάννης Λαζανάς που έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.
Δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, αλλά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, κανονικά γυμνάζεται ο νεαρός Γιάννης Καραλής, που ξεπέρασε το δικό του τραυματισμό και έλαβε σήμερα κανονικά μέρος στην προπόνηση.Επίσης, ο γιατρός του Ατρόμητου, Πέτρος Καπράλος, έδωσε το ΟΚ στον Λουτσιάνο και ο βραζιλιάνος θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα το απόγευμα.

Απών είναι ο Μπότσι Όγιος, ο οποίος μέσω Ρώμης αναχώρησε για την πατρίδα του ώστε να διευθετήσει το πρόβλημα με τη βίζα του.

Ο Aργεντίνος ούτως ή άλλως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ υπολογίζεται να επιστρέψει στην Ιταλία σε δύο-τρεις ημέρες.

Παίζει με Σιένα ο Ανατολάκης

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή και θα είναι πολύ πιο δυνατό από το πρώτο με την Νόρτσια,καθώς αντίπαλος θα είναι η Σιένα.

Στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Ανατολάκης, που μπήκε με καθυστέρηση στις προπονήσεις της ομάδας και χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο από τους άλλους συμπαίκτες του, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ο Ρομπέρτο Μερίνο.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ