ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το VIDEO της έντασης ανάμεσα σε Παντελίδη και δημοσιογράφο

Το VIDEO της έντασης ανάμεσα σε Παντελίδη και δημοσιογράφο

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο όταν ο Σάββας Παντελίδης ήλθε σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του όσον αφορά στη νοοτροπία των παικτών του στο ματς της Τούμπας. (VIDEO)

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο για κακή νοοτροπία των παικτών του και πως δεν δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας στο ματς με τον Δικέφαλο αναφέροντας πως οι παίκτες του έχαναν 3-0 στο ημίχρονο και δεν είχαν νευριάσει.

Αυτή η φράση του προπονητή του Περιστερίου προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση με δημοσιογράφο στην Αίθουσα Τύπου και οι τόνοι ανέβηκαν. Όταν δημοσιογράφος αποκάλεσε "χθεσινό" στον Ατρόμητο τον Σάββα Παντελίδη, αυτός απάντησε: "Εγώ καυτηριάζω τη νοοτροπία της ομάδας μου. Αν νομίζετε ότι είναι κάπως αλλιώς, ελάτε να κάνετε εσείς τον προπονητή που έχετε και δίπλωμα" και συνέχισε:

"Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά. Να κάνεις πενήντα λάθη. Δεν έχεις δικαίωμα να μην ματώσεις. Μια ομάδα που χάνει 4-0 και δεν έχει πάρει ένας παίκτης μια κάρτα, δεν έχει πάει σε ένα μαρκάρισμα... είναι θετικό αυτό; Δεν είναι νοοτροπία μαχητή αυτή. Δεν είναι τώρα. Δεν έγινε σήμερα. Έρχεται κι από άλλα ματς". Δείτε το video με τη στιγμή της αντιπαράθεσης:

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ