ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το βλέμμα στον Πανθρακικό

Το βλέμμα στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ατρομήτου έχουν αφήσει στο παρελθόν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον σκέφτονται την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ίωση ο Κούτσι, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Ταυλαρίδης

Στο παρελθόν ανήκει για τους παίκτες του Ατρομήτου το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον άπαντες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25/2) περιελάμβανε μια προπόνηση με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΣ να κάνουν εργομετρικές εξετάσεις πλην του Κούτσι που έχει ίωση και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του.

Αντίθετα οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία. Την Τρίτη (26/2) οι παίκτες που έπαιξαν εναντίον του ΠΑΣ θα περάσουν το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα κάνουν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά το απόγευμα.

Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης και την Τρίτη θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ