ΑΕΚ

Το (ξανα)σκέφτεται ο Μανωλάς

Το (ξανα)σκέφτεται ο Μανωλάς
Μανωλάς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον θέλει κοντά του και ο Στ. Μανωλάς αρχίζει και σκέφτεται την παραμονή του στην ΑΕΚ

Επιστρέφοντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Μπάγεβιτς είπε ότι θα κάνει ακόμα μια προσπάθεια να αλλάξει γνώμη τον στενό συνεργάτη του, τον άνθρωπο που επί της ουσίας αποτέλεσε την ασπίδα στην τρίτη επιστροφή του σερβοέλληνα τεχνικού στην ΑΕΚ.
"Ο Στέλιος έχει το δικό του τρόπο σκέψης, είναι δύσκολο να του αλλάξει κανείς γνώμη αν του μπει κάτι στο μυαλό, όμως αυτή τη φορά δεν πράττει σωστά. Εκείνος έχει ανάγκη την ΑΕΚ και η ΑΕΚ έχει ανάγκη από την παρουσία του" έλεγε (και συνεχίζει να λέει) ο Μπάγεβιτς για τον (παλαίμαχο) ποδοσφαιριστή - σημαία της Ενωσης.

Γιατί να το ξανασκεφτεί;

Μέχρι πρότινος ο Μανωλάς παρουσιαζόταν ανένδοτος. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από τεχνικό διευθυντή, αφήνοντας αιχμές για τις τόσες και τόσες εισηγήσεις του για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ποτέ δεν πέρασαν το κατώφλι της Ενωσης. Ισως είχε δίκιο...

Στην πραγματικότητα στην ΑΕΚ δεν είναι απαραίτητη η παρουσία ενός ανθρώπου να «τρέχει» τα μεταγραφικά θέματα, αφενός επειδή ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτος και αποτελεσματικός στον τομέα αυτό κι αφετέρου διότι ο Μπάγεβιτς στο τέλος προκρίνει τη... δική του άποψη για το ποιους ποδοσφαιριστές έχει πραγματικά ανάγκη.

Στην ΑΕΚ ωστόσο είναι απαραίτητη η φιγούρα ενός ανθρώπου με ηγετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα ελέγχει τα αποδυτήρια, θα έχει κυριαρχικό ρόλο σε θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα αποτελεί την (πάντοτε απαιτητέα) γέφυρα ανάμεσα στη διοίκηση και στο προπονητικό επιτελείο.

Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ανάγκη η ΑΕΚ, όχι τεχνικό διευθυντή. Από έναν άνθρωπο με πείρα, γνώση, παραστάσεις και φλέβα πρωταθλητή, στοιχεία που ο Μανωλάς διαθέτει σε πληθώρα.

Είσαι απαραίτητος!

Στο ραντεβού των τριών ανδρών την ερχόμενη Παρασκευή θα τελειώσει το θέμα είτε θετικά, είτε αρνητικά. Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Θανόπουλος κάνει πράξη όλες τις επιθυμίες του Μανωλά, ακόμα και σε θέματα για τα οποία διαφωνούσε καθέτως μαζί του. Θέλει με τον τρόπο αυτό να του δείξει ότι η διοίκηση επιθυμεί σφόδρα την παραμονή του.

Ο Μανωλάς τα διαπιστώνει όλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει «μαλακώσει». Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει άποψη, σίγουρα όμως δεν είναι τόσο αδιάλλακτος, γεγονός το οποίο κάνει τον πρόεδρο και τον προπονητή να αισιοδοξούν ότι θα τον έχουν και την επόμενη, ιδιαίτερη κρίσιμη για την ΑΕΚ, περίοδο κοντά τους.

Αν εν τέλει ο παλαίμαχος αμυντικός επιμείνει στην αποχώρησή του, οι Βασίλης Δημητριάδης και Βασίλης Τσιάρτας θα προσπαθήσουν να καλύψουν το πόστο του. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τελικά θα σμίξουν αμφότεροι με την κιτρινόμαυρη οικογένεια, ενώ σύμφωνα με ένα άλλο σενάριο η επιστροφή τους θα επιτευχθεί ανεξάρτητα από το αν αποχωρήσει ή όχι ο Μανωλάς.

Γεγονός το οποίο θα ισχυροποιήσει ιδιαίτερα την Ενωση εντός των τειχών καθώς πλέον ο Μπάγεβιτς θα έχει δίπλα του (όπως εξ αρχής επιθυμούσε) και σε όλα τα καίρια πόστα, μόνον ανθρώπους της αρεσκείας του.





















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ