ΕΥΡΩΠΗ

Το ξανασκέφτεται για Σιόν ο Ντελ Πιέρο

Το ξανασκέφτεται για Σιόν ο Ντελ Πιέρο
Ντελ Πιέρο

Οι άνθρωποι της Σιόν δεν κατάφεραν να πείσουν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Περίπου 2,5 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του αδερφού του και μάνατζερ με τους Ελβετούς δίχως αποτέλεσμα!

Ο ατζέντης του 37χρονου σταρ, Στέφανο Ντελ Πιέρο διαπραγματεύτηκε με τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν την μετεγγραφή του πρώην άσου της Γιουβέντους.

Οι Ελβετοί κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση για διετές συμβόλαιο με της ετήσιες απολαβές του Ντελ Πιέρο να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ συν διάφορα μπόνους.

Την ίδια στιγμή ο Ρίνο Γκατούζο προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του να αποδεχθεί την προσφορά της Σιόν κάτι που για την ώρα δεν έχει ευοδωθεί.

Όπως παραδέχονται οι Ελβετοί, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και ο Ντελ Πιέρο εξετάζει και άλλες προτάσεις. " Ήταν μία πιο ουσιαστική και αναλυτική κουβέντα σε σχέση με της Δευτέρας. Χρειαζόμαστε όμως χρόνο για να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στη Σιόν" σχολίασε ο αδερφός του "Μεγαλέξανδρου".

Σημειώνεται ότι εκτός από τη Σιόν, δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Ντελ Πιέρο φέρονται να έχουν κάνει Σίδνεϊ FC, Τότεναμ, Σέλτικ και Μπράγκα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ