ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το ξεχωριστό "γκολ" του Μέσι!

Το ξεχωριστό "γκολ" του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε το ρόλο του οικοδεσπότη στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, το οποίο επισκέφτηκαν 20 παιδιά από διάφορες του χώρες του κόσμου, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες (vid).

Μία άκρως ιδιαίτερα αλλά και συγκινητική συνάντηση ήταν αυτή που είχε την Παρασκευή (23/11) ο Λιονέλ Μέσι, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στο "Ciutat Esportiva" 20 παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Παιδιά από Αμερική, Καναδά, Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Πορτογαλία αλλά και τη χώρα μας, έκαναν πραγματικότητα ένα από τα όνειρά τους, να βρεθούν δίπλα στον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη τα τελευταία χρόνια αλλά και να περάσουν κάποιο χρόνο μαζί του.

Το ξεχωριστό "γκολ" του Μέσι!

Ο 25άχρονος σταρ συνάντησε τα παιδιά σε ένα από τα γήπεδα δίπλα στην περίφημη La Masia (Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα), ενώ είχε παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους αλλά και να παίξουν μαζί μπάλα.

Να σημειωθεί ότι το ραντεβού εκείνο ήταν στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο "Τα πάντα είναι πιθανά", με τον Μέσι να δίνει σε κάθε παιδί μία φανέλα με το συγκεκριμένο σλόγκαν, όπως επίσης και διάφορα προϊόντα με το σήμα της Μπαρτσελόνα αλλά και εισιτήρια για εντός έδρας ματς των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ