PREMIER LEAGUE

Το ξέσπασμα του Άλαρνταϊτς

Το ξέσπασμα του Άλαρνταϊτς

Ο Σαμ Άλαρνταϊς άρχισε να γελάει μόλις κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε τι είπε και δείτε πως ακριβώς έκανε (video).

Δεν ήταν μόνο ο Ζοζέ Μουρίνιο που έδωσε ρεσιτάλ με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη λευκή ισοπαλία της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο... Black & Decker, αλλά και ο Σαμ Άλαρνταϊς που απάντησε με έναν εξίσου έξυπνο τρόπο.

Διαβάστε απόσπασμα από τις δηλώσεις του και δείτε την αντίδρασή του τη στιγμή που κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε καυτηριάσει το αγωνιστικό στυλ των "σφυριών" κατηγορώντας τα για αντιποδόσφαιρο.

Το ένα ήταν να σταματήσουμε τους Αζάρ, Όσκαρ, Ουίλιαν και τον Ετό που σκοράρει τελευταία. Θέλαμε, επίσης, να τους αποτρέψουμε από το να σκοράρουν με στημένες φάσεις, κάτι στο οποίο είναι πολύ καλοί. Τα καταφέραμε και στους δύο τομείς και τους περιορίσαμε στο να κάνουν λίγες ευκαιρίες.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μουρίνιο και είπε: "Το ήξερα ότι θα είναι. Δεν μπορεί να το χωνέψει, σωστά; Δεν μπορεί να το χωνέψει επειδή παίξαμε πιο έξυπνα. Δεν μπορεί να το δεχτεί. Μπορεί να πει ό,τι θέλει για μένα, δε μου καίγεται καρφί.

Μου άρεσε πάρα πολύ να βλέπω τους παίκτες της Τσέλσι να διαμαρτύρονται στον διαιτητή και να προσπαθούν να τον φοβίσουν και τον Ζοζέ να πηδάει από εδώ και από εκεί και να λέει πως παίζουμε άθλιο ποδόσφαιρο. Είναι εξαιρετικό όταν παίρνεις ένα αποτέλεσμα εναντίον του".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ