ΑΡΗΣ

Τόχα: "Ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω"

Τόχα: "Ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω"
INTIME SPORTS

Την άποψή του ότι ο Άρης πιθανόν να άξιζε κάτι παραπάνω με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο Κάρλος Τόχα.

Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το αποτέλεσμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κάνει πιο δύσκολη τη ρεβάνς στην Αγγλία τονίζοντας ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Νέτο από την πλευρά του μίλησε για τη διατήρηση του αήττητου στην Ευρώπη αλλά και για τον επαναληπτικό στο Μάντσεστερ.

" Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο δεύτερο ημίχρονο όπου ίσως και να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να αξιοποιήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ωστόσο έχουμε μπροστά μας και δύο περίπλοκα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζουμε να μας βγαίνουνε λίγο καλύτερα τα πράγματα για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ", είπε ο Κάρλος Τόχα.

Ο Ντάρσι Νέτο από την πλευρά του τόνισε: " Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μετά από ένα 0-0 στην έδρα μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πλέον όμως θα πάμε να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό στον επαναληπτικό".

Για την διατήρηση του αήττητου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ευρωπαϊκά παιχνίδια σημείωσε: " Βγαίνουμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και έτσι διατηρείτε το κάστρο".

Όσο για το ότι δεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είπε: " Το επιχείρησα και σήμερα αλλά δεν είχα την τύχη με το μέρος μου. Είχα ένα καλό φάουλ και ένα σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι. Το σημαντικό όμως είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα".

Κι όσο για τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στο Μάντσεστερ δήλωσε: " Πλέον στην ρεβάνς θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και να είμαστε πειθαρχημένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ