ΑΡΗΣ

Τόχα και Μενδρινός φέρνουν Καπετάνο τριετίας

Τόχα και Μενδρινός φέρνουν Καπετάνο τριετίας
Καπετάνος INTIME SPORTS

Μπορεί το φλερτ με τον Μπένζαμιν Ονουάτσι να έχει δρόμο ακόμη, όμως στον Άρη ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις και όπως φαίνεται ο Κώστας Καπετάνος είναι σε θέση αναμονής.

Πιο απλά ο 26χρονος Έλληνας μέσος αναμένει την λύση των συμβολαίων των Κάρλος Τόχα και Κώστα Μενδρινού ώστε να γίνει κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καπετάνος που αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του Άρη, Σάκη Τσιώλη, φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο τριών ετών.

Με το παραπάνω δεδομένο και ανάλογα με το πώς θα προχωρήσουν οι διαδικασίες λύσης των συμβολαίων των Τόχα και Μενδρινού (πιο δύσκολη μοιάζει η περίπτωση του πρώτου) θα αποτελέσει κριτήριο το πόσο γρήγορα θα βάλει την υπογραφή του ο 26χρονος μέσος.

Πάντως δεν αποκλείεται αν όχι μεθαύριο Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο να δώσει το παρών. Να θυμίσουμε πως η επίσημη "πρώτη" της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Εκεί θα βρίσκεται σίγουρα και ο Νέρι Καστίγιο. Κι αυτό γιατί χθες Παρασκευή ο διεθνής Μεξικανός και πήρε στα χέρια του και το δεύτερο χαρτί της αποδέσμευσής του από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ και τα έστειλε με φαξ στην ΠΑΕ Άρης.

Η διακοπή ρεύματος όμως που υπήρξε χθες το μεσημέρι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ, είχε σαν αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατό να σταλεί το συμβόλαιο στον Καστίγιο και έπειτα να το στείλει πίσω με την υπογραφή του.

Την εξέλιξη που απομένει για να γίνει και με την βούλα ποδοσφαιριστής του Άρη με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ, και αναμένεται να γίνει πράξη μεθαύριο Δευτέρα όταν και θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Η ουκρανική ομάδα πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της συμφωνίας της για την αποδέσμευση του Καστίγιο κατέχει το 60% σε περίπτωση μεταπώλησής του στο διάστημα της παρουσίας του στον Άρη. Μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με την ΠΑΕ Άρης να κατέχει το υπόλοιπο 20% και τον διεθνή Μεξικανό το κρατά το 20%.

Τέλος στα ζητήματα που "καίνε" την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι οι λύσεις των συμβολαίων των Οριόλ Λοθάνο, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Κάρλος Τόχα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Ευθύμη Κουλουχέρη αλλά και οι δανεισμοί των Νάτσο Γκαρσία και Τόνι Κάλβο.

Στις περιπτώσεις των Λοθάνο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρη το νερό φαίνεται να έχει μπει στο αυλάκι, σε αυτήν του Τόχα έχει δρόμο και ο Τσέζαρεκ δηλώνει κατηγορηματικά πως θα τιμήσει το τριετές του συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.

Κι όσο για τους δανεισμούς των Νάτσο Γκαρσία και Τόνι Κάλβο ο πρώτος φαίνεται να οδεύει στην Αλ Οουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα της οποίας προπονητής είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο δεύτερος να επιστρέφει στην πατρίδα του την Ισπανία και την Μούρθια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ