ΙΝΤΕΡ

Τοχίρ: "Δεν είμαι... Superman"

Τοχίρ: "Δεν είμαι... Superman"

O Έρικ Τοχίρ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ίντερ πως θα φέρει την ομάδα στην κορυφή μέσα στην ερχόμενη τριετία, ζητώντας παράλληλα υπομονή μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

"Είναι φυσιολογικό για έναν οπαδό να αισθάνεται απογοητευμένο όταν χάνει σε δύο παιχνίδια, και εγώ το ίδιο είμαι", είπε ο Τοχίρ μέσω βιντεομηνύματος που έστειλε από την Ινδονησία, αναφερόμενος στις δύο κολλητές ήττες από Λάτσιο (1-0 στο πρωτάθλημα) και Ουντινέζε (1-0 και αποκλεισμός στο Κόπα Ιτάλια), και πρόσθεσε:

"Τα πλάνα που έχουμε για την αναδόμηση της ομάδας θα πάρουν 2 με 3 χρόνια, τώρα είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε μέσα στη σεζόν.

Ο Βάλτερ Ματσάρι είναι ο τέλειος προπονητής για την Ίντερ τώρα. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Θα είμαι στο Μιλανο για πολύ καιρό: στο τέλος Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου και Μάη.

Δεν είμαι ο Superman και έτσι δεν έχω καταφέρει να κάνω τόσα πολλά μέχρι στιγμής.

Ο στόχος μου είναι να κάνω την Ίντερ έναν υγιή σύλλογο, να είμαι δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο και να ανοίξω τη διεθνή αγορά έτσι ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερους οπαδούς εκτός Ιταλίας".

Αναφερόμενος τέλος σε αρκετά παράπονα του Ματσάρι για το γεγονό ότι οι διαιτητές δεν σφυρίζουν πέναλτι υπέρ των "νερατζούρι", υπογράμμισε:

"Εμπιστεύομαι τους διαιτητές πως είναι δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες. Ξέρω ότι οι διαιτητές της Serie A είναι οι καλύτεροι στον κόσμο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ