ΠΑΟΚ

Τόμας: "Ήταν δύο δύσκολοι μήνες για εμένα, δεν είμαι συνηθισμένος να είμαι τραυματίας"

Ο Μπράντον Τόμας στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ
Ο Μπράντον Τόμας στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράντον Τόμας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν αναφέρθηκε στους δύο δύσκολους μήνες που είχε, εξαιτίας της απουσίας του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ο Μπράντον Τόμας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στους δύσκολους μήνες που είχε, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας:

Για το ματς: "Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς στην Ευρώπη. Είμαστε όμως συγκεντρωμένοι, ξέρουμε πως χρειαζόμαστε τη νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη ομάδα, επίσης δυνατή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να παλέψουμε για τη νίκη".

Για την επιστροφή του: "Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω. Για εμένα ήταν δύο δύσκολοι μήνες, δεν είμαι συνηθισμένος να είμαι τραυματίας και να είμαι εκτός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με τη δουλειά, θα δώσω τα πάντα, όπως πάντα".

Για τον κόσμο: "Τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί είδαμε πως πέρσι με την στήριξή τους κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πιο δυνατοί ως ομάδα μαζί τους, τους καλώ να έρθουν στο γήπεδο, να μας στηρίξουν. Είναι πάντα με την ομάδα, εντός και εκτός έδρας, τους χρειαζόμαστε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ