ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Tον δρόμο της Ευρώπης κρατάνε ανοιχτό

Tον δρόμο της Ευρώπης κρατάνε ανοιχτό
λουρενσο

Οι οπαδοί, έχουν ήδη αρχίσει, να ζητούν άδειες... για να ακολουθήσουν την ομάδα στα ταξίδια της, ενώ ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, προετοιμάζονται για την δύσκολη συνέχεια

Αλλιώς ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο και αλλού φαίνεται να καταλήγει. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, όπως ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής, είχε ως μόνο στόχο, να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση: "παραμονή στην κατηγορία", κάτι βέβαια, που λόγω των απίστευτων διακυμάνσεων των ομάδων, έγινε κάπως αργά, όμως κανείς δεν περίμενε να δει την ομάδα να φτάνει προ των πυλών της Ευρώπης.
Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, μπορεί να μην ήταν τα καλύτερα για τους "κυανέρυθρους", όμως σε αυτήν την φάση, κανείς από τους Νεοσμυρνιώτες ποδοσφαιριστές ή παράγοντες, δεν κάνει υπολογισμούς.

Αυτούς τους έχουν αναλάβει οι οπαδοί της ομάδας με τους εργαζόμενους να... κρατάνε μέρες από την άδειά τους για τα ταξίδια του φθινοπώρου, τους φοιτητές να ζητούν... άδειες από τους συλλόγους τους για την αποχή τους μερικές μέρες από τις κινητοποιήσεις και τους μαθητές να προσπαθούν να πείσουν τους γονείς τους, πως... "μερικές μέρες χωρίς σχολείο, δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου"...

Πέρα όμως από αυτό, ο Έβαλντ Λίνεν, έχει θέσει έναν ξεκάθαρο στόχο. Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να κερδίσει μια από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο UEFA.

Ο δρόμος βέβαια, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ακόμα, 4 αγώνες να δώσουν και ούτε ένας δεν πρόκειται να είναι ευκολότερος από τους άλλους. Άλλωστε κανείς από τους Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και ΑΕΚ δεν είναι αδιάφορος για βαθμούς. Το μόνο που εύχονται στην Νέα Σμύρνη, είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο. Όχι, επειδή έχουν κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στους "πράσινους", αλλά για να βγάλει και η 6η θέση του πρωταθλήματος ομάδα στην Ευρώπη.

Δεν παίζει με ΟΦΗ και ΑΕΚ ο Πλετς

Με την κίτρινη που δέχθηκε στην Ξάνθη, ο Μαρσέλο Πλετς, χάνει τους δύο από τους 4 αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έβαλντ Λίνεν, μετά από έντονο προβληματισμό, αποφάσισε, πως ο Βραζιλιάνος, δεν θα αγωνιστεί στους 2 τελευταίους αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ. Η απουσία είναι βέβαια, πολύ σημαντική όμως ο Γερμανός κόουτς, φαίνεται από αυτήν του την κίνηση πως κρίνει ως πιο σημαντικούς τους αγώνες με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι αν βγουν χωρίς ήττα, για τους "κυανέρυθρους", πιθανότατα στέλνουν... Ευρώπη.

Φήμες για Ονουάτσι

Η ζέστη έχει αρχίσει να γίνεται όλο και μεγαλύτερη και η αλήθεια είναι πως αυτή πάντα συνοδεύεται από μετεγγραφικά σενάρια τα οποία δίνουν και παίρνουν αυτή την εποχή. Τα ονόματα ουκ ολίγα και ο καθένας έχει την ευκαιρία, να διαλέξει όποιο πιστεύει ότι θα ταίριαζε καλύτερα στην ομάδα. Τελευταίο από αυτά που ακούστηκε ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται, είναι ο επιθετικός του Ιωνικού, Μπένζαμιν Ονουάτσι, του οποίου την μετεγγραφή στους "κυανέρυθρους", πολλοί παρουσιάζουν ως "κλεισμένη".

Το γεγονός είναι πως από την στιγμή που ο Ιωνικός έχει ήδη υποβιβαστεί, οι πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του με τον Νιγηριανό να είναι ένας από αυτούς, θα φύγουν για άλλες πολιτείες. Ο Έβαλντ Λίνεν, βλέπει με πολύ καλό μάτι την απόκτηση ενός γρήγορου και σχετικά τεχνίτη ποδοσφαιριστή για την επίθεση της ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να συνεργάζεται με τον ψηλό και δυνατό Τζιμπούρ...

Πανιώνια εκστρατεία στο Περιστέρι

Τα Δυτικά Προάστεια θα είναι για μια ακόμη φορά, ο προορισμός των "κυανέρυθρων", οπαδών οι οποίοι θέλουν να κάνουν το γήπεδο του Περιστερίου... Νέα Σμύρνη στον σημαντικό αγώνα με τον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι πως όταν οι "Πάνθηρες" κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως στο Αιγάλεω, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν... πετάει

* Μονάχα ένας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, θα βρεθεί στο ποδοσφαιρικό All Star Game και αυτός θα είναι ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος μπορεί να μην ψηφίστηκε από το κοινό, όμως επιλέχθηκε από τον προπονητή των ξένων, Λορένσο Σέρε Φερέρ. Ο συμβολισμός, προφανής.

























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ