ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τον καλύτερο μου εαυτό για τίτλους"

"Τον καλύτερο μου εαυτό για τίτλους"
Τζιόλης, Παναθηναϊκός

"Έχω πολλά να προσφέρω" τόνισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης που παρέλαβε τα βραβεία MVP και Best Goal

Ο διεθνής μέσος έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πήρε και τα δύο βραβεία παραλαμβάνοντας τα έπαθλα από τον παλαίμαχο άσο του "τριφυλλιού, Κώστα Αντωνίου, υποσχέθηκε πως έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα του και την Εθνική Ελλάδος.

" Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή βράβευση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του. Θα χαρώ πολύ να ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση. Στόχος μου είναι πάντα να βοηθάω την ομάδα και να πάρουμε τίτλους.



Είμαι χαρούμενος και έχω να προσφέρω πολλά περισσότερα. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Παίζεις γιατί το αξίζεις. Θέλω να κάνω σταθερά βήματα μπροστά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρει τίτλους η ομάδα".

Για τα δύο γκολ...

Περιγράφοντας τα δύο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και το πως σκέφτηκε να σουτάρει από αυτές τις αποστάσεις ο διεθνής πλέον μέσος τόνισε: " Το μόνο που σκέφτηκα στο πρώτο γκολ, ήταν να σουτάρω. Είχα την τύχη και πήγε μέσα.

Το δεύτερο το ήθελα πιο πολύ. Αυτό ακριβώς το σουτ ήθελα να κάνω και το πέτυχα. Είναι φυσιολογικό ο Τύπος να γράφει καλά πράγματα για μένα μετά από μια καλή εμφάνιση.

Όμως, οι μέρες περνούν, το ποδόσφαιρο συνεχίζεται κι εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Οταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να βγεις MVP της αγωνιστικής. Μπαίνεις και παίζεις



".

Για Βίκτορ και Μπόβιο...

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον προπονητή του κ. Μουνιόθ αλλά και την συνεργασία του με τον Μπόβιο στην μεσαία γραμμή, λέγοντας:

" Φαίνεται και στο γήπεδο ότι ο προπονητής έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, αλλά και κάθε παίκτη ξεχωριστά να αποδίδει καλύτερα. Εχουμε καλή συνεργασία με τον Μπόβιο, με βοηθάει πολύ μέσα στο παιχνίδι."



Για την διαδοχή του Ζαγοράκη...

Ο Τζιόλης σχολιάζοντας τη δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη πως είναι ο διάδοχός του στην Εθνική ομάδα, είπε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ τιμητικό που μιλάει έτσι ο Θοδωρής για μένα. Εύχομαι η παρουσία μου στην Εθνική να έχει συνέχεια, γιατί το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι η διάρκεια".

Για Απόλλωνα Καλαμαριάς...

Τέλος, αναφερόμενος στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ, τόνισε: " Η Καλαμαριά δεν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω. Αν είμαστε καλοί, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Αντωνίου: "Να έχεις πολλές διακρίσεις..."

Η παλιά δόξα του "τριφυλλιού" και πλέον παλαίμαχος παίκτης Κώστας Αντωνίου παραδίδοντας το βραβείο στον νεαρό μέσο υποστήριξε: " Με πολύ χαρά δίνω αυτά τα δύο βραβεία σε ένα νέο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος περιμένει πολλά από σένα. Σου εύχομαι πολλά τέτοια βραβεία. Να είσαι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα πετύχουν πολλά γκολ και να έχεις πολλές διακρίσεις".





Χωρίς προβλήματα... με Καλαμαριά



Με την επιστροφή του Βίκτορ Σάντσεθ (από την περιπέτεια της αμυγδαλίτιδά) στην προπόνηση της Παρασκευής, ο κ. Μουνιόθ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Παπαδόπουλος και Μόρις προπονήθηκαν χωρίς ενοχλήσεις.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν ελεύθερο πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν, με τρέξιμο, γυμναστήριο και ποδοβόλεϊ.

Η γιορτή της Θύρας "13"


Η γιορτή της Θύρας "13" για τα 40 συναπτά έτη που βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας από κοντά όλα τα τμήματα, γιορτάζει και προσκαλεί όλους τους φίλους της.

Τα μέλη της Θύρας "13" διοργανώνουν το Σάββατο το βράδυ (πιθανώς 19:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου γιορτή, με αφορμή τα σαράντα χρόνια από την ίδρυσή της και θα λάβει χώρα μέσα στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης". Για την εν λόγο γιορτή, ο ενιαίος φορέας της Θύρας "13", εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί όλους τους φίλους του "τριφυλλιού", να δώσουν το παρών.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ