SERIE A

Τον Ροναλντίνιο στην Γιουβέντους θέλει ο Μπουφόν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, left, and Juventus defender Nicola Legrottaglie celebrate after the Italian first division soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 22, 2008. Juventus won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
Μπουφόν-Γιουβέντους AP

Την επιθυμία του να αγωνιστεί ο Ροναλντίνιο στην Γιουβέντους εξέφρασε ο Τζιάνλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός πορτιέρο, μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, και τόνισε πως για να γίνει πραγματικά ανταγωνιστική η "Γηραιά κυρία" θα πρέπει να γίνουν 4 με 5 προσθήκες.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την Ιταλία, δεν διστάζει να προτείνει τον Βραζιλιάνο άσο Ροναλντίνιο ξεκαθαρίζοντας όμως πως γνωρίζει τη δυσκολία της μεταγραφής.

" Χάσαμε τέσσερις με πέντε πόντους στην διαδρομή τους οποίους αν είχαμε πάρει θα παλεύαμε για την κορυφή τώρα", δήλωσε για να πει στη συνέχεια, τι χρειάζεται η Γιουβέντους ώστε να γίνει ανταγωνιστική:

" Ποιότητα και ποσότητα. Αν θέλουμε να γίνουμε πραγματικά ανταγωνιστικοί χρειαζόμαστε τέσσερις με πέντε παίκτες. Εφόσον ο Μαραντόνα έχει αποσυρθεί θα πρότεινα τον Ροναλντίνιο". Φυσικά αν τα χρήματα υπήρχαν θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε. Όμως πιστεύω ότι κοστίζει πάρα πολύ και ο σύλλογος έχει τους κανόνες του", είπε κλείνοντας ο "Τζίτζι".




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ