ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόπο στα νιάτα!

Τόπο στα νιάτα!
Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε δίνει την ευκαιρία στο "νέο αίμα" της ομάδας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν

Το επιθυμητό και το ιδανικό θα ήταν να πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια από τους αρμόδιους φορείς, αλλά, όπως και να 'χει, η αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για την τελευταία επίσημη συνάντηση των πρωταθλητών στο "Γέωργιος Καραϊσκάκης". Το φαληρικό γήπεδο θα είναι, όπως πάντα, κατάμεστο και θα αποθεώσει τους θριαμβευτές για το δωδέκατο πρωτάθλημα των τελευταίων δεκατριών ετών.
Μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο του Κυπέλλου hellas online, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να "δώσει ανάσες" στους παίκτες που τράβηξαν το κουπί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ στις 2 Μαΐου. Έτσι, κόντρα στη Λάρισα η πειραϊκή ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και το "νέο αίμα" να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος.

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (11/4) για τον αγώνα με τη Λάρισα, με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Μήτρογλου πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ο Τοροσίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Α. Παπαδόπουλος και ατομική προπόνηση στο γήπεδο ο Όσκαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Παναγόπουλος, Κόβατς, Πάντος, Γκαλέτι, Μενδρινός, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοβ, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Νικλητσιώτης, Ντάρμπισιρ, Σοϊλέδης, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Άντζας.

Εκτός αποστολής είναι οι Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Μήτρογλου, Πατσατζόγλου, Λέτο, Τοροσίδης, Όσκαρ και Νικοπολίδης. Οι ποδοσφαιριστές, που έμειναν εκτός 18άδας, θα προπονηθούν την Κυριακή (12/4) στις 10:30.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ