CHAMPIONS LEAGUE

"Τώρα καταλαβαίνω τον Ζιντάν"

PICTURES OF THE YEAR 2006
Italy's Marco Materazzi falls on the pitch after being head-butted by France's Zinedine Zidane (R) during their World Cup 2006 final soccer match in Berlin July 9, 2006. FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE HOLLAND OUT  Picture taken July 9, 2006. REUTERS/Peter Schols/GPD/Handout
PICTURES OF THE YEAR 2006 Italy's Marco Materazzi falls on the pitch after being head-butted by France's Zinedine Zidane (R) during their World Cup 2006 final soccer match in Berlin July 9, 2006. FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE HOLLAND OUT Picture taken July 9, 2006. REUTERS/Peter Schols/GPD/Handout REUTERS

Εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Μάρκο Ματεράτσι ήταν ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μετά από τη λήξη της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Ίντερ. "Με προκάλεσε πριν και μετά το ματς", τόνισε θυμωμένος ο Γερμανός, ο οποίος θυμήθηκε και την περίφημη κουτουλιά του Ζιντάν.

Το ότι ο Μάρκο Ματεράτσι αποτελεί την ηγετική ίσως φυσιογνωμία στο κλειστό κλαμπ με τα κακά παιδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Το ότι μπορεί όμως να εκνευρίσει αντίπαλό του, ακόμα και αν δεν αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο, είναι μια ικανότητα του Ιταλού, για την οποία μάθαμε μετά από τη λήξη της αναμέτρησης της Ίντερ με την Μπάγερν.

Συγκεκριμένα, αυτός που βγήκε εκτός εαυτού εξ' αιτίας της... εκρηκτικής προσωπικότητας του Ματεράτσι, ήταν ο Μπάστιαν Σβάισταϊγκερ. Ο μέσος της Μπάγερν, ισχυρίστηκε πως δέχτηκε επανειλημμένες προκλήσεις από τον συνάδελφό του, γεγονός που όπως είπε, τον έκανε να κατανοήσει απόλυτα την αντίδραση του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του μουντιάλ το 2006.

"Τώρα μπορώ να καταλάβω τον Ζιντάν", τόνισε αρχικά ο Γερμανός μέσος στην "Bild", για να συνεχίσει εξηγώντας: "Με προκάλεσε πριν από την έναρξη του αγώνα και ήρθε και μετά από τη λήξη και ήταν πολύ προσβλητικός".

Φυσικά, περιττό να αναφέρουμε πως η άποψη του Σβάινσταϊγκερ για τον 37χρονο αμυντικό, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. "Ο καθένας τον γνωρίζει, καθώς είναι ο ίδιος παίκτης που προκαλεί και άλλους", σημείωσε εκνευρισμένος ο μέσος της Μπάγερν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ