ΑΡΗΣ

Τορίνο για Σηφάκη

Τορίνο για Σηφάκη
Σηφάκης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Σηφάκης με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από ολόκληρη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν στο στόχαστρο της Τορίνο, της Μπολόνια αλλά και της Σιένα.

Τον Μιχάλη Σηφάκη φαίνεται να εξετάζουν για να εντάξουν στο δυναμικό τους αρκετές ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Με δεδομένο τις πολύ καλές εμφανίσεις του Έλληνα γκολκίπερ με την φανέλα της Εθνικής αλλά και του γεγονότος ότι μένει ελεύθερος από τον Άρη δημιουργεί μια πολύ καλή αλλά και φτηνή λύση για τους ενδιαφερόμενους.

Πιο συγκεκριμένα η Τορίνο, η Μπολόνια και η Σιένα φαίνεται να παρακολουθούν τον Σηφάκη και περιμένουν το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και την τελική αποδέσμευση του από τον Άρη ώστε να εξετάσουν τα δεδομένα για την περίπτωση του γκολκίπερ.

Δεν είναι μόνο το Ιταλικό πρωτάθλημα που τον παρακολουθεί όμως, καθώς και και η Γουέστ Χαμ αλλά και ομάδες από την Bundesliga φαίνεται να εξετάζουν τα δεδομένα στην περίπτωση του Έλληνα παίκτη.

Εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, με τον παίκτη να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ