SERIE A

Τορίνο: Τα μηνύματα στήριξης της γκρανάτα ήταν το ιδανικό βάλσαμο για τον μεγάλο άτυχο, Σαπάτα

Torino's Duvan Zapata, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Torino's Duvan Zapata, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ντουβάν Σαπάτα είχε ραντεβού με την ατυχία καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό που τον έθεσε νοκ-άουτ για όλη τη σεζόν, με την Τορίνο να του δείχνει όμως την άμεριστη συμπαράστασή της μέσα από υπέροχα μηνύματα στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντουβάν Ζαπάτα στον αγώνα με την Ίντερ αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω και πλαγιού μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για όλη τη σεζόν.

Η είδηση του τραυματισμού του σόκαρε άπαντες στην ποδοσφαιρική Ιταλία, με τη διοίκηση της Τορίνο να είναι ωστόσο δίπλα στον Κολομβιανό επιθετικό της και να φροντίζει να του ανυψώσει το ηθικό μέσα από τρία υπέροχα μηνύματα που δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (7/10) στο λογαριασμό της στο Twitter, που τα συνόδευσε με ισάριθμες φωτογραφίες του εν δράσει.

Αυτά ήταν τα ακόλουθα:

"Σε περιμένουμε αρχηγέ, ένας από εμας"

"Θα είμαστε πάντα δίπλα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, προσπαθώντας να αναπληρώσουμε ένα μέρος από αυτά που κατάφερνες να μας δώσεις κάθε εβδομάδα"

"Αγαπητέ Ντουβάν, πριν από έναν χρόνο έγινες μέλος της οικογένειας της γκρανάτα με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού. Λίγα ματς ήταν αρκετά για να μπεις στις καρδιές του νέου σου συλλόγου και των φιλάθλων. Ο πανηγυρισμός σου έγινε αμέσως σύμβολο ένωσης με τον κόσμο της γκρανάτα"

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ