EUROPA LEAGUE

Τοροσίδης: "Παιχνίδι ζωής και θανάτου"

Τοροσίδης: "Παιχνίδι ζωής και θανάτου"
τοροσιδης

Ως παιχνίδι ζωής και θανάτου για την πρόκριση χαρακτήρισε ο Τοροσίδης το ματς κόντρα στην Μπενφίκα

Κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά. Όσο για την πτώση στο δεύτερο αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσουμε με τον προπονητή μας. Ωστόσο δεν μπορώ να κρίνω γιατί συνέβη αυτό.

Προσπαθούσαμε, αλλά σε αυτό που υστερήσαμε ήταν η τελική πάσα. Αυτό μέτρησε αρνητικά για την ομάδα. Στο τελος δώσαμσε ότι είχαμε και δεν είχαμε για να φύγουμε με την ισοπαλία. Δεν ήμασταν όμως τυχεροί. Αν πετυχαίναμε το γκολ με τον Ντάρκο ή τον Ντιόγκο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς", είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που συνέχισε: Τα δώσαμε όλα. Δεν... έκατσε κάποια καλή φάση για εμάς. Δε φταίνε οι ελλείψεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη με την Μπενφίκα την τρίτη αγωνιστική. Δεν κάνουμε υπολογισμούς. Εϊναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Για τη φάση της ανατροπής του Ντιόγκο ο "Τόρο" είπε: Εγώ πιστεύω ότι πρώτα πήρε τα πόδια του Ντιόγκο και μετά βρήκε την Μπάλα. Αλλά και ο διαιτητής άνθρωπος είναι. Ας ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδ.

Τέλος όσον αφορά για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση : Το αβαντάζ το έχει η Γαλατάσαραϊ , αλλά μετά τη δεύτερη αγωνιστική θα βγουν τα φαβορί. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι με την Μπενφίκα. Πρέπει να κερρδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης".

Βαλβέρδε: "Ματς κλειδί με Μπενφίκα"


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βαλβέρδε που στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Μπενφίκα: "Ξεκινήσαμε καλά κατά τη γνώμη μου. Η ομάδα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε σοβαρά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα.

Είχαμε προβλήματα στην άμυνα μας και η Γαλατάσαραϊ δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Στο τέλος του παιχνιδιού βάλαμε επιθετικούς και δημιουργήσαμε μία ευκαιρία όπου θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει.

Η Γαλατάσαραϊ έχει πολύ δυνατούς παίκτες μπροστά, όπως ο Λίνκολν. Πλέον, είναι πολύ σημαντικός ο δεύτερος αγώνας με την Μπενφίκα ο οποίος αυτόματα έχει μετατραπεί σε παιχνίδι κλειδί. Σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να κερδίσεις τουλάχιστον δύο παιχνίδια για να προκριθείς".



Στην έλλειψη τελικής πάσας στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος ξεκαθάρισε επίσης ότι η νίκη με την Μπενφίκα αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Εμρέ Ασίκ: "Έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες"


Την πεποίθηση του πως οι καλύτερες ομάδες του ομίλου έπαιξαν σήμερα (Πέμπτη) στο "Αλί Σαμί Γεν", εξέφρασε μετά την λήξη του αγώνα ο Εμρέ Ασίκ: "Αν ο Λίνκολν έβαζε το 2ο γκολ θα είχαμε ηρεμήσει από νωρίς. Αν ο Ντιόγκο σκόραρε στο τέλος θα είχαμε καταστραφεί. Δεν υπάρχει προβάδισμα για κάποια ομάδα στον όμιλο αφού οι 2 καλύτερες έπαιζαν σήμερα εδώ. Προσπαθήσαμε και στα 90 και θεωρώ πως ο Μπάρος και ο Αρντά ήταν οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα".



Νικοπολίδης: "Μας έλειπε το γκολ"


Στην έλλειψη ενός γκολ στάθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι δύσκολες.

"Μας έλειπε σήμερα το γκολ. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο β' μέρος και η Γαλατασαράι μας πίεζε πάρα πολύ. Από τον αγώνα κρατάμε μόνο το πρώτο ημίχρονο που ήμασταν στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα είναι δύσκολες στον όμιλο ακόμα και η Μέταλιστ που την έχουμε εκτός έδρας και ξέρουμε πως έχει αποκλεισει την Μπεσίκτας. Το 1-1 στο άλλο ματς είναι καλό για εμάς αρκεί να νικήσουμε στο επόμενο. Έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν υγιείς και σε αθλητικά πλαίσια. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άρη και πάμε για τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πορτιέρο των ερυθρολεύκων.

Σαμπρί: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός το 2003"

Την άποψη πως ο οι ερυθρόλευκοι του 2003 ήταν καλύτεροι εξέφρασε ο Σαμπρί: "Ο Ολυμπιακός το 2003 ήταν καλύτερος απ' ότι σήμερα.Έχει παίκτες επιπέδου αυτή η ομάδα και η κρίσιμη φάση ήταν αυτή του Ντιόγκο. Είχαμε ευκαιρίες και έχουμε το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Ξεκινήσαμε με νίκη και θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή".



Ζεβλάκοβ: "Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση"

Πεπεισμένος πως στα επόμενα τρια παιχνίδια ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση λόγω της ήττας, εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ζεβλάκοβ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: "Το 1-0 είναι πάντα άσχημο όταν είσαι εσύ ο ηττημένος.Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, όμως στο β' μέρος ήμασταν πολύ κακοί. Παρά το 1-0 δεν ήμασταν καν μέσα στο παιχνίδι. Εχουμε 3 ακόμη παιχνίδια που μπορούμε να αλλάξουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Με ένα γκολ στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό. Το ματς με τον Άρη είναι πολύ δύσκολο αφού όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Είναι δύσκολη η έδρα του και πολύ δύσκολη η αποστολή μας.

Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό που έκαναν οι παίκτες να χαιρετούν τους φιλάθλους της ομάδας τους κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο".





























TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ