ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοροσίδης: "Ψήφισα τον Μέσι"

Τοροσίδης: "Ψήφισα τον Μέσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε κατηγορηματικά πως πήρε μέρος κανονικά στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Μπορεί ο Μίχαελ Σκίμπε και ο Βασίλης Τοροσίδης να μη βρίσκονται στη λίστα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με όσους ψήφισαν για τη Χρυσή Μπάλα όμως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δηλώνει κατηγορηματικά πως συμμετείχε κανονικά φέτος, όπως και πέρυσι, στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

"Εγω και ο προπονητής ψηφίσαμε κανονικα. Εγω ψήφισα κανονικα όταν ήμασταν στο Λουξεμβούργο μια μέρα πριν το φιλικό εκεί", τόνισε ο "Τόρο" με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "ThrakiSportS", με τον αμυντικό της Ρόμα να διευκρινίζει μάλιστα πως η πρώτη του επιλογή ήταν ο -τελικός νικητής- Λιονέλ Μέσι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του και τον Εντέν Αζάρ την τρίτη.

Τοροσίδης: "Ψήφισα τον Μέσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπενθυμίζεται πως θέση για το θέμα πήρε μέσω του Sport24.gr και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ψηφίσει ο προπονητής ή ο αρχηγός μας. Τώρα που μου το λέτε, θα το διερευνήσω εγώ προσωπικά, για να μάθω τι έχει συμβεί".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ