ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Toροσίδης: "Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν"

Toροσίδης: "Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν"
Τοροσίδης

Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού χαρακτηρίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης κόντρα στην Άλκμααρ και το νικητήριο γκολ ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον "ερυθρόλευκο" άσο

Μετά τον τραυματισμό του ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε διψασμένος για ποδόσφαιρο σφραγίζοντας με την παρουσία του τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Ολλανδών.
Ο Τοροσίδης απέδειξε ότι αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους "ερυθρόλευκους" που μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις.

Αγωνίστηκε με πολύ πάθος και ταυτίστηκε με την καρδιά του πρωταθλητή. Mε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τονίζει ότι αυτό που μέτρησε την Τετάρτη ήταν η ψυχή και το πάθος για νίκη στοιχείο που έκανε την διαφορά κόντρα στην Αλκμάαρ.

"Η ομάδα ξύπνησε. Κατάλαβε τι γινόταν κι αντέδρασε. Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Ηταν για μας “ή τώρα ή ποτέ”. Ή λυγίζεις ή προχωράς. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Σ' αυτές τις περιπτώσεις μετράει η ψυχή. Και ο Ολυμπιακος έχει ψυχή. Ως σύλλογος έχει ψυχή. Γιατί ήταν και ο κόσμος μας. Ηρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει και το έκανε. Ηταν κοντά μας συνέχεια".

Όσον αφορά το γκολ που σημείωσε στο 79’, ο διεθνής μπακ-χαφ σχολίασε: Από τα σημαντικότερα και τα πιο κρίσιμα. Και πέρυσι είχα βάλει γκολ στην Ευρώπη, στο ματς με τη Χέρτα. Αυτή τη φορά ήταν ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που χρειαζόμασταν πολύ. Πράγματι ήμασταν καλά διαβασμένοι και ξέραμε τι θέλαμε.

Κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν πολύ γρήγορα. Με τρεις αγωνιστικές κάποιοι πίστεψαν ότι μείναμε εκτός πρωταθλήματος και πανηγύρισαν. Δεν τελειώνει όμως τόσο νωρίς ένα πρωτάθλημα και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός μικρομεσαία ομάδα.

Υπάρχουν προβλήματα, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Γι' αυτό δεν πρέπει να σταθούμε στη νίκη επί της Αλκμααρ. Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια έρχονται τώρα και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να έχει κι άλλα αποτελέσματα. Με μία νίκη δεν κάνεις τίποτε".

Στο Γραφείο Τύπου ο Μώραλης

Ο Γιάννης Μώραλης ανέαβε από την Παρασκευή χρέη του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, θέση που μέχρι πρότινος είχε η Αγγελική Αρκάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η κα Αγγελική Αρκάδη αποχωρεί από την θέση της Υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου της Π.Α.Ε.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί την κα Αρκάδη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και γνωστοποιεί ότι τις αρμοδιότητες του Υπευθύνου Γραφείου Τύπου, αναλαμβάνει ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε κ. Γιάννης Μώραλης




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ