ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Για τον Κόντε η 4η θέση ισοδυναμεί με τίτλο στην Premier League

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπράιτον
Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπράιτον © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Μία θέση στην τετράδα της Premier League για την Τότεναμ αυτή τη σεζόν θα ήταν σα να πήρε τον τίτλο, όπως δήλωσε ο προπονητής Αντόνιο Κόντε.

Μία θέση στην τετράδα της Premier League για την Τότεναμ θα ήταν σα να πήρε τον τίτλο, όπως δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ήταν η πρώτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια μετά από ένα κακό δεκαήμερο, όπου οι Λονδρέζοι αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας και έχασαν από τη Γουλβς στο πρωτάθλημα.

"Για εμάς το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα είναι σαν να κερδίζουμε την Premier League", είπε ο Κόντε, ο οποίος οδήγησε την Τότεναμ στην τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν. "Συνέβη την περασμένη σεζόν και είπα ότι ήταν θαύμα. Αυτή η σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη, υπάρχουν πολλές ομάδες που αγωνίζονται για αυτό και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία θέση διαθέσιμη".

Ακολούθως, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην πορεία μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος τηςκαι μετά θα δούμε ποια είναι η θέση που μπορούμε να πάρουμε".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ