ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ: Η αποστομωτική εξήγηση του Ποτσετίνο για τη χρησιμοποίηση του Κέιν κόντρα στην Τρανμίρ

Tottenham's Harry Kane, second from right, and Tranmere Rovers' Manny Monthe challenge for the ball during the English FA Cup third round soccer match between Tranmere Rovers and Tottenham Hotspur at Prenton Park stadium in Birkenhead, England, Friday, Jan. 4, 2019.(AP Photo/Jon Super)
Tottenham's Harry Kane, second from right, and Tranmere Rovers' Manny Monthe challenge for the ball during the English FA Cup third round soccer match between Tranmere Rovers and Tottenham Hotspur at Prenton Park stadium in Birkenhead, England, Friday, Jan. 4, 2019.(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατακρίθηκε για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Χάρι Κέιν κόντρα στην Τρανμίρ όταν το σκορ ήταν 6-0 υπέρ της Τότεναμ και η απάντηση που έδωσε ο Αργεντινός τεχνικός ήταν αποστομωτική.

Οι οπαδοί της Τότεναμ εξαγριώθηκαν με την απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να χρησιμοποιήσει τον Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση του FA Cup κόντρα στην Τρανμίρ, το βράδυ της Παρασκευής (4/1). Από τη μία ο αδύναμος αντίπαλος, από τον άλλη το ρίσκο τυχόν τραυματισμού του Άγγλου φορ και με δεδομένο ότι ο Σον πάει σύντομα στο Asia Cup.

Όταν λοιπόν το σκορ ήταν 6-0 υπέρ της Τότεναμ, ο Αργεντινός χρησιμοποίησε τον Κέιν και στο twitter επικράτησε πανικός. Η απόφαση του κόουτς χαρακτηρίστηκε γελοία από μερίδα υποστηρικτών. Όταν ο Νοτιοαμερικανός ρωτήθηκε για την απόφασή του, έδωσε αποστομωτική απάντηση.

"Ήταν θέμα σεβασμού. Σεβασμού στους αντίπαλους οπαδούς και στην αντίπαλη ομάδα. Δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να δουν από κοντά έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι ίνδαλμα για το αγγλικό ποδόσφαιρο". Ο Κέιν είναι το "βαρύ πυροβολικό" των Σπερς. Έχει 14 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ μαζί με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέιν έκανε το 7-0 κόντρα στην Τρανμίρ στο Prenton Park για την φάση των 32 του αγγλικού Κυπέλλου. Η Τρανμίρ είναι ομάδα της League 2 (τέταρτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος).

AP Photo/Jon Super

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ