ΓΑΛΛΙΑ

Τότεναμ: Η Νις θέλει την επιστροφή του Γιορίς στο τέλος της σεζόν

Ο Ουγκό Γιορίς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ
Ο Ουγκό Γιορίς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Ουγκό Γιορίς με την Τότεναμ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με τη Νις να επιθυμεί την επιστροφή του Γάλλου κίπερ έπειτα από 14 χρόνια, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Βάλτερ Μπενίτεζ, όταν εκείνος αποχωρήσει.

Στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Τότεναμ έχει μπει ο Ουγκό Γιορίς, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έπειτα από 10 χρόνια στο Λονδίνο αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς δύσκολα θα υπάρξει επέκταση της συνεργασίας του με τους Spurs. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε υποψήφια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα μπορέσει να το κάνει το προσεχές καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή.

Ένας από τους πιθανούς προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του ο 35χρονος τερματοφύλακας είναι αρκετά γνώριμος για εκείνον. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Foot Mercato, η Νις, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ο Γάλλος διεθνής, θέλει να τον επαναπατρίσει για λογαριασμό της.

Ο πρώτος τερματοφύλακας του γαλλικού συλλόγου, Βάλτερ Μπενίτεζ, αναμένεται να αποχωρήσει στο εγγύς μέλλον, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η Νις βλέπει στον Γιορίς τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Μάλιστα, και ο 35χρονος πορτιέρο φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Γαλλική Ριβιέρα, έπειτα από 14 χρόνια, όταν και αποχώρησε το 2008 για τη Λιόν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ