ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ - Μπέρνλι: Ο Κέιν έγραψε το 1-0 με άπιαστο σουτ

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Πανέμορφο γκολ από τον Χάρι Κέιν στο ματς Τότεναμ - Μπέρνλι. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έκανε το 1-0 με φοβερό σουτ που ήταν αδύνατο να σταματήσει ο Πόουπ (VIDEO).

Ένα υπέροχο γκολ του Χάρι Κέιν πανηγύρισε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπέρνλι και μόλις στο 4ο λεπτό ο Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Ο αρχηγός των Τριών Λιονταριών βρήκε ευκαιρία και με σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε τα δίχτυα του γκολκίπερ, Πόουπ ο οποίος ήταν ανήμπορος ν' αντιδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Λονδρέζοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πολύ σύντομα μετά από το πρώτο. Συγκεκριμένα, στο 9' ο Λούκας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και άνετα σημείωσε το 2-0. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους φιλοξενούμενους, ο Σον, ο τρίτος της επιθετικής παρέας της Τότεναμ έκανε το 3-0 στο 32ο λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ