X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κόντε βρήκε υπέρβαρους παίκτες και απαγόρευσε κέτσαπ και μαγιονέζα

Ο Αντόνιο Κόντε στην πρώτη αναμέτρηση ως προπονητής της Τότεναμ κόντρα στη Φίτεσε © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε επέβαλε αυστηρούς διατροφικούς κανόνες στην Τότεναμ, όταν βρήκε παίκτες που είχαν μεγαλύτερο βάρος από το επιθυμητό. Κέτσαπ και μαγιονέζα μεταξύ των απαγορευμένων φαγώσιμων.

Η εποχή Αντόνιο Κόντε στην Τότεναμ άρχισε με αυστηρούς κανόνες και απαγορεύσεις. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τα "ηνία" του συλλόγου την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από τα παιχνίδια κόντρα σε Φιτέσε (νίκη 3-2) και Έβερτον (0-0) έχει μπροστά του το χρόνο της διακοπής των πρωταθλημάτων για να βάλει τους παίκτες του στο νέο κλίμα.

Μία από τις διαπιστώσεις που έκανε και θα προσπαθήσει να αλλάξει σε σχέση με την εποχή Νούνο αφορά στο βάρος των παικτών του. Ο 52χρονος προπονητής βρήκε ορισμένους εξ αυτών υπέρβαρους, δίνοντάς τους εντολή να αλλάξουν νοοτροπία. Δεν είναι τυχαίο ότι στην προπόνηση της Παρασκευής, έπειτα από τη νίκη στο Europa Conference League, οι παίκτες των Λονδρέζων δεν άντεξαν όλο το πρόγραμμα.

Στόχος του Κόντε είναι να βελτιωθεί η διατροφή και η φυσική κατάσταση των παικτών του και γι' αυτό μεταξύ άλλων αφαίρεσε από το καθημερινό μενού της κουζίνας του προπονητικού κέντρου τα βαριά φαγητά και τα σάντουιτς και εξαφάνισε την κέτσαπ και τη μαγιονέζα.

Μείωση παρατηρήθηκε και στους χυμούς που δίνουν οι άνθρωποι της Τότεναμ στους παίκτες, όπως και στο λάδι και το βούτυρο που χρησιμοποιείται στη μαγειρική, με τον Κόντε να προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να τρώνε περισσότερα φρούτα.

Οι διατροφικοί κανόνες του Κόντε δεν είναι άγνωστοι στο Νησί, αφού παρόμοιες απαγορεύσεις σχετικά με πίτσα, αναψυκτικά και σος είχε επιβάλει και τον καιρό που ήταν προπονητής της Τσέλσι. Οι παίκτες του εκείνη την εποχή επιτρεπόταν να βάζουν αλάτι και πιπέρι στο φαγητό τους, αλλά το ξύδι είχε αντικατασταθεί από μπαλσάμικο και ελαιόλαδο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ