ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο έριξε καρφί για τα παράπονα των Κλοπ και Γκουαρδιόλα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε προπόνηση της Τότεναμ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP

Τα έντονα παράπονα που διατύπωσαν οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ για το φορτωμένο πρόγραμμα των ομάδων τους άφησαν ασυγκίνητο τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως ουδείς τους νοιάστηκε για την Τότεναμ.

Γιούγκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν σηκώσει το λάβαρο της ποδοσφαιρικής επανάστασης κατά των ανθρώπων της Premier League αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών που έχουν τα δικαιώματα των αγώνων, διαμαρτυρόμενοι τόσο για τα σερί ματς που δίνουν οι ομάδες τους όσο και για την άρνηση κάποιων ομάδων να επιτραπούν οι πέντε αλλαγές στα ματς.

Τα συγκεκριμένα παράπονα βρήκαν σύμφωνο και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όχι όμως και τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θεωρεί υποκριτικό να δημιουργείται τώρα τόσο μεγάλος ντόρος και όχι όταν διαμαρτυρόταν εκείνος για τα 8 ματς που κλήθηκε να δώσει η Τότεναμ μέσα σε διάστημα 18 ημερών στην αρχή της σεζόν.

"Μιας που το φέρνει η κουβέντα, εμείς δώσαμε τέσσερα ματς μέσα σε μία εβδομάδα και ουδείς έκλαιγε για μας ή υποστήριζε τότε τα δικά μας αιτήματα.

Και τώρα έρχονται να μιλησουν οι συνάδελφοί μου. Πότε είναι να δώσουν τα δικά τους ματς;", τόνισε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος σε κάποια έξτρα ματς που έχουν να δώσουν κάποιες ομάδες (μεταξύ των οποίων η Γιουνάιτεντ και η Σίτι) που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη τον Αύγουστο.

Και συνέχισε ο τεχνικός των σπιρουνιών λέγοντας τα εξής: "Αυτό που δυσκολεύομαι να αποδεχτώ είναι πως τέσσερις ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τις άλλες και δεν ξέρω καν πότε θα δώσουν αυτά τα παιχνίδια.

Δεν ξέρω πότε θα δώσουν τα ματς που χρωστούν η Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Νιούκαστ και η Άστον Βίλα. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ καθώς επηρεάζει τη διοργάνωση.

Προσπαθούσα μέσα στην εβδομάδα να πάρω μία απάντηση για το πότε θα αγωνιστούν και ουδείς μπορεί να μου δώσει μία απάντηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ