ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο τον άλλαξε στο ημίχρονο και ο τσαντισμένος Οριέ έφυγε από το γήπεδο

O Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ
O Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ AP: Ⓒ 2021 SHAUN BOTTERILL/ASSOCIATED PRESS

Το γκολ του Φιρμίνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφερε μπόλικα νεύρα στα αποδυτήρια της Τότεναμ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει αλλαγή τον Σερζ Οριέ και εκείνον να αποχωρεί οργισμένος -άμεσα- από το γήπεδο.

Η Τότεναμ ηττήθηκε κατά κράτος από την Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης και έχασε με σκορ 3-1 για την 20η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό μείον για τον Ζοζέ Μουρίνιο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος είχε να σκέφτεται τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν που -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες καθώς και την απίστευτη ένταση που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια μετά το γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο που έκανε το 1-0 υπέρ των κόκκινων στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Τα νεύρα ήταν πολλά για τον τρόπο που σημειώθηκε το γκολ και ο "special one" αποφάσισε να αλλάξει τον Οριέ (άφησε εκτεθειμένο το χώρο ευθύνης του από τα δεξιά και εκεί βρήκε χώρο ο Μανέ για να δώσει την ασίστ), με τον δεξιό μπακ των σπιρουνιών να φέρεται να κλωτσάει πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και κατόπιν να φεύγει θυμωμένος από το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο απέδωσε την ήττα των Λονδρέζων σε ατομικά αμυντικά λάθη στις δηλώσεις που παραχώρησε στο "BT Sport" στο φινάλε της αναμέτρησης:

"Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις τόσα πολλά αμυντικά ατομικά λάθη, εκτός αν σκοράρεις τέσσερις φορές κόντρα στην Λίβερπουλ. Κάθε φορά που επιστρέφαμε, ερχόταν το επόμενο λάθος

Η πρώτη μπάλα ήταν η αρχή των πάντων επειδή στο πρώτο λεπτό έγινε λάθος και έπειτα ήρθε η ευκαιρία του Σαντιό Μανέ. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση, έπαιζε καλά.

Όταν όμως υπήρχε ισορροπία, ήρθε μία φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου λεπτού. Οπότε στο 1ο λεπτό και στο 45+4' κάναμε το ίδιο λάθος

Στο ημίχρονο χάσαμε τον Χάρι Κέιν και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε άλλο λάθος και έπειτα το δεύτερο γκολ. Αντιδράσαμε καλά μειώνοντας σε 2-1

Η ομάδα πάλευε αλλά έπειτα ήρθε ένα ακόμα λάθος και έγινε το 3-1. Είναι πολύ δύσκολο να παλεύεις απέναντι σε τόσα πολλά λάθη.

Κάποιοι από τους παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι επειδή πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αλλά τιμωρηθήκαμε από ατομικά λάθη.

Δεν υπάρχει κάτι νέο να μάθω, στο υψηλότερο επίπεδο όταν κάνεις ατομικά λάθη είναι φυσιολογικό να τιμωρείσαι και εμείς τιμωρηθήκαμε για τα ατομικά λάθη μας", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Shaun Botterill/Pool via AP

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ