CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Ο Καμπάκοφ διαιτητής στο Λονδίνο

Brugge's Ruud Vormer, right, gets a red card by referee Georgi Kabakov during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Brugge's Ruud Vormer, right, gets a red card by referee Georgi Kabakov during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Βούλγαρος, Γκεόργκι Καμπάκοφ, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο (26/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Και τ' όνομα αυτού, Γκεόργκι Καμπάκοφ. Ο Βούλγαρος ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο (26/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Θα σφυρίξει για πρώτη φορά κάποια ελληνική ομάδα, προερχόμενος από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ποπόφ και στο VAR οι Ιταλοί, Φάμπρι και Μάσα.

Φέτος έχει διευθύνει μονάχα το Ρεάλ Μαδρίτης -Κλαμπ Μπριζ 2-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ