CONFERENCE LEAGUE

Τότεναμ - Ρεν: Οριστική ακύρωση του αγώνα, στα χαρτιά θα κριθεί ο νικητής

Ο Κέιν και ο Ράις σε αγώνα της Τότεναμ
Ο Κέιν και ο Ράις σε αγώνα της Τότεναμ © 2021 IAN WALTON/ AP IMAGES

Η UEFA ανακοίνωσε πως το Τότεναμ - Ρεν για το Europa Conference League, που αναβλήθηκε λόγω 13 κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους, δεν θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και ως εκ τούτου ο νικητής θα κριθεί στα χαρτιά.

Την περασμένη Πέμπτη (9/12) η UEFA επιβεβαίωσε πως η προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Ρεν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League θα αναβληθεί, λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στους Spurs.

Με νέα ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόνισε το Σάββατο (11/12) πως το παιχνίδι δεν μπορεί να οριστεί σε νέα ημερομηνία, καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα αποφανθεί για το ποια ομάδα έχει την υπαιτιότητα για την αδυναμία διεξαγωγής της αναμέτρησης σε άλλη ημερομηνία και το αποτέλεσμα θα κριθεί στα χαρτιά.

Υπενθυμίζεται, ότι η Τότεναμ βρίσκεται στην 3η θέση του 7ου ομίλου της διοργάνωσης με επτά πόντους και στο -3 από τη Φίτεσε.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ