ΤΟΤΕΝΑΜ

Tότεναμ: Σε κίνδυνο η θέση του Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη φόρμα της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Έβερτον για το FA Cup
Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη φόρμα της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Έβερτον για το FA Cup Ⓒ 2021 MARTIN RICKETT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται υπό πίεση και μία ενδεχόμενη αποτυχία για την Τότεναμ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, μπορεί να οδηγήσει στην απομάκρυνσή του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία με 3-0 κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Έτσι, τα σπιρούνια βρέθηκαν από τη φάση των 16 εκτός του Europa League.

Η πίεση για τον Ζοσέ Μουρίνιο ολοένα και αυξάνεται. Η Τότεναμ βρίσκεται στην 8η θέση της Premier League στο -6 από την πρώτη τετράδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο άσχημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, αν η ομάδα του δεν καταφέρει να κερδίσει την πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Μουρίνιο δεν έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, γεγονός που προκαλεί ακόμη περισσότερα προβλήματα στο έργο του. Έτσι, οι άνθρωποι της Τότεναμ εξετάζουν ήδη τις επιλογές τους.

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα ήταν μία καλή επιλογή για τον πάγκο της Τότεναμ, εφόσον είναι και πιο φθηνή λύση. Ωστόσο, το όνομα του προπονητή της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, είναι επίσης στο τραπέζι.

Το οικονομικό θα παίξει ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση της Τότεναμ. Μάλιστα, μία αποτυχία πρόκρισης στην Ευρώπη, θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα στα σπιρούνια, ένα σενάριο που θέλουν να αποφύγουν.

Πάντως, αν η Τότεναμ απομακρύνει τον Μουρίνιο, τότε θα επιχειρήσει να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, να μην καταβάλει την υπέρογκη αποζημίωσή του, αλλά να τον πληρώνει μηνιαίως μέχρι ο Πορτογάλος να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Photo credits: ⓒ 2021 Martin Rickett/Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ