PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Τσέλσι 0-1: Πήραν το ντέρμπι του Λονδίνου οι μπλε

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Ζορζίνιο επί της Τότεναμ
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ του Ζορζίνιο επί της Τότεναμ 2021 CLIVE ROSE/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Τότεναμ με 1-0 με γκολ του Ζορζίνιο με τους μπλε να κρατάνε για τρίτο σερί ματς με τον Τούχελ στον πάγκο το μηδέν στην άμυνα ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν τρίτη σερί ήττα. (VIDEO)

Το Λονδίνο βάφτηκε μπλε το βράδυ της Πέμπτης (4/2) με την Τσέλσι να επικρατεί της Τότεναμ με 1-0 με γκολ του Ζορζίνιο να παίρνει ένα ακόμη τρίποντο με τον Τούχελ στον πάγκο της.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κράτησαν για τρίτο ματς το μηδέν στην άμυνα. Από την άλλη αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Τότεναμ ενώ παράλληλα για πρώτη φορά ο Μουρίνιο είδε ομάδα του να χάνει σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Στη διάρκεια των 90 λεπτών η Τσέλσι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο με την Τότεναμ να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 24' όταν ο Ντάιερ έκανε πέναλτι στον Βέρνερ με τον Ζορζίνιο να εκτελεί εύστοχα και να νικάει τον Λιορίς.

Η Τσέλσι συνέχισε να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της, πίεσε, προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά όχι με κάποια κλασική ευκαιρία έως το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με τους Βέρνερ, Μάουντ και Πούλισιτς προσπάθησαν και για ένα δεύτερο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει έως το τέλος.

TOTENAM: Λιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρλεντ, Ντάιερ, Ντέιβις, Σισοκό, Χόμπιεργκ, Μπέργουιν, Ν'Ντομπελέ, Σον, Βινίσιους.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Μάρκος Αλόνσο, Χόντσον-Οντόι, Μάουντ, Βέρνερ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ