ΡΟΜΑ

Τότι για τη δήλωσή του περί επιστροφής στη δράση: "Δεν αστειευόμουν, το έχω πάρει στα σοβαρά"

Francesco Totti, Italian former player of rome and Italy, watch at the start of Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Dec.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Francesco Totti, Italian former player of rome and Italy, watch at the start of Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Dec.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Φραντζέσκο Τότι ξεκαθάρισε πως πράγματι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός πως έχει κλείσει τα 48 του χρόνια.

Αίσθηση είχε προκαλέσει μία πρόσφατη δήλωση του Φραντζέσκο Τότι, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ζυγίζει τις επιλογές του για το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση οχτώ χρόνια μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του.

Ο capitano με νεότερη δήλωσή του, ξεκαθάρισε πως δεν αστειευόταν και πως είναι αλήθεια ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναβάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 48 του έτη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

"Το να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το αστείο, το έχω πάρει στα σοβαρά, υπάρχουν 1-2 ομάδες που με θέλουν. Οι ομάδες είναι εκεί, το θέμα είναι πως πρέπει να ξεκινήσω προπονήσεις", εξήγησε ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα.

"Θα δούμε τι θα γίνει. Το σκέφτομαι, το μυαλό μου ξέρει ήδη ποια είναι η απάντηση, θα δούμε τι θα πει το σώμα μου. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά;".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ