EURO 2024

Τότι: "Ο πιο ωραίος τελικός θα ήταν Ιταλία-Γαλλία, όπως το 2006"

Italy's former soccer player Francesco Totti holds up the name Italy during the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Italy's former soccer player Francesco Totti holds up the name Italy during the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda) @2019 VADIM GHIRDA/AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Ιταλίας στο Euro 2024 και εξέφρασε την επιθυμία του για έναν τελικό κόντρα στην Γαλλία, ενώ αποκάλυψε και την ομάδα που θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει την αποκάλυψη του τουρνουά.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στα γήπεδα της Γερμανίας πλησιάζει, με την πρεμιέρα του Euro 2024 μεταξύ της Γερμανίας και της Σκωτίας να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής (14/6), με τον Φραντσέσκο Τότι να ερωτάται για την πορεία της εθνικής Ιταλίας και να μην κρύβει το όνειρό του για δεύτερο διαδοχικό τελικό.

"Ο πιο ωραίος τελικός θα ήταν Ιταλία-Γαλλία. Όπως το 2006. Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Euro; Σε μία τέτοια διοργάνωση με τόσους καλούς παίκτες και τόσες καλές ομάδες, δεν είναι εύκολη η κατάκτηση. Ως Ιταλός ελπίζω να το πετύχει η Ιταλία", τόνισε ο ιστορικός καπιτάνο της Ρόμα, για τον οποίο θέλουν μεγάλη προσοχή Γαλλία-Γερμανία αλλά και η Δανία ως πιθανή αποκάλυψη του τουρνουά.

"Η διοργάνωση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά η Ιταλία πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό. Έχουν έναν μεγάλο προπονητή και αν τον ακούσουν μπορούν να φτάσουν πιο μακριά από τη φάση των 16.

Όσον αφορά στο αν βλέπω κάποιον παίκτη να κλέβει την παράσταση, ο Τότι ψήφισε "ιταλικά" και εξέφρασε την επιθυμία του να δει έναν τέτοιο ρόλο να αναλαμβάνει είτε ο Ματέο Ρετέγκι ή ο Λορέντσο Πελεγκρίνι".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ