ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τούχελ: Διαπραγματεύεται για τη θέση του προπονητή στην εθνική Αγγλίας, σύμφωνα με την "Bild"

Bayern head coach Thomas Tuchel arrives for the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, May 12, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern head coach Thomas Tuchel arrives for the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, May 12, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική Αγγλίας σύμφωνα με την "Bild", με το γερμανικό μέσο να κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Γερμανού προπονητή με την αγγλική FA.

Ο Τόμας Τούχελ έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο την τελευταία 10ετία έχοντας εργαστεί κατά σειρά σε Ντόρτμουντ, Παρί, Τσέλσι και Μπάγερν, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε πολύ σύντομα σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα.

Αυτόν του ομοσπονδιακού προπονητή, με την "Bild" να αποκαλύπτει την Παρασκευή (11/10) ότι η αγγλική FA όχι μόνο συζητάει με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν αλλά βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει σύντομα σε συμφωνία μαζί του για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας.

Σημειώνεται πως το όνομα του Τούχελ έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιος διαδόχος του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αγγλική FA να τον προσεγγίζει έπειτα από την εντός έδρας ήττα των "τριών λιονταριών" από την Εθνική Ελλάδας που άφησε την ομάδα του Λι Κάρσλι (υπηρεσιακός προπονητής μετά από την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ) στη δεύτερη θέση, στον 2ο όμιλο της League B του Nations League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ