ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Τούχελ: "Πάμε για να βάλουμε το δεύτερο αστέρι μας"

FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the Champions League final soccer match between Manchester City and Chelsea at the Dragao Stadium in Porto, Portugal, Saturday, May 29, 2021. (Pierre Philippe Marcou/Pool via AP, File)
FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the Champions League final soccer match between Manchester City and Chelsea at the Dragao Stadium in Porto, Portugal, Saturday, May 29, 2021. (Pierre Philippe Marcou/Pool via AP, File) @2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους φίλους της Εθνικής Αγγλίας μετά την πρόσληψή του ως ομοσπονδιακού τεχνικού των "τριών λιονταριών", με τον Γερμανό να δίνει το σύνθημα για την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου.

Η εθνική Αγγλίας απέχει από τους μεγάλους τίτλους εδώ και 58 ολόκληρα χρόνια, έχοντας ως μοναδική γλυκιά ανάμνηση την κατάκτηση του Μουντιάλ του 1966 που διοργάνωσε η ίδια, με την αγγλική FA να επιλέγει τον Τόμας Τούχελ για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή (θα πιάσει δουλειά από την 1η Ιανουαρίου 2025) και να ελπίζει ότι με τον Γερμανό θα αλλάξει ολικά τη μοίρα της.

Ο ίδιος δέχτηκε αρκετή κριτική από τα αγγλικά μίντια πριν καν οριστικοποιηθεί η πρόσληψή του ωστόσο είναι έτοιμος απέναντι σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, πρώτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με τον κάτοχο του Champions League του 2021 με την Τσέλσι να στέλνει το ακόλουθο μήνυμα μέσω του λογαριασμού της FA:

"Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Είμαι λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού;

Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό. Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου.

Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στην τελική φάση του Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο", ανέφερε ο Τόμας Τούχελ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ