ΠΑΟΚ

Τούμπα ή Ρουρ, ο Μίετσελ;

Τούμπα ή Ρουρ, ο Μίετσελ;
Μιετσελ

Στην Μπόχουμ τον θέλουν, όμως ο Μάρτσιν Μίετσελ το σκέφτεται, να μείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μάρτσιν Μίετσελ δεν είναι τόσο κακή όπως θέλουν κάποιοι να την παρουσιάσουν. Η διοίκηση του δικεφάλου με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν του προσφέρει περίπου 350.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους έτσι ώστε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.
Γι αυτό και ο Πολωνός παρά την αρχική σκέψη φυγής τώρα το... σκέφτεται να παραμείνει. Ίσως αν δεν υπήρχε η επίσημη πρόταση της Μπόχουμ ο Μίετσελ να είχε υπογράψει την ανανέωση συνεργασίας με τον δικέφαλο.

Για την οικονομική προσφορά της Μπόχουμ οι απόψεις διίστανται, ωστόσο γερμανικές πηγές του SPORT 24 που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά στην Μπουντεσλίγκα, αναφέρουν ότι η Μπόχουμ σε έναν παίκτη σαν τον Μίετσελ δεν θα προσφέρει περισσότερο από 350.000 ευρώ.

Προσθέστε τώρα και τις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς ο 31χρόνος δεσμεύεται μέχρι τον χειμώνα με συμβόλαιο. Άρα λοιπόν η πρόταση της Μπόχουμ σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγαλύτερη από αυτής του ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό: Ο Ζοέλ Επαλέ παίρνει περίπου 360.000 ευρώ μισθό. Γιατί στο Μίετσελ να δίνουν περισσότερα;

Οι Γερμανοί βέβαια που βλέπουν στον πρόσωπο του Πολωνού τον αντί-Γκέκα, προσφέρουν πράγματα που δεν τα προσφέρει ο ΠΑΟΚ: Οικονομική ασφάλεια και ηρεμία που δεν υπάρχει στον δικέφαλο λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων και ασταθειών αλλά και την προοπτική ευρωπαϊκής καταξίωσης.

Από την άλλη όμως ο πρώτος σκόρερ των ασπρόμαυρων θα έβλεπε με καλό μάτι να συνεχίσει την ζωή του στην Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε τις προχθεσινές δηλώσεις του Μίετσελ: "Οι φίλοι μου στην Πολωνία κάθε μέρα μου λένε πώς: "είναι δυνατό να μένεις στον ΠΑΟΚ με όλα αυτά οικονομικά προβλήματα, ενώ έχεις πρόταση από πολύ καλή ομάδα που παίζει σε δυνατή λίγκα; Δεν είναι λογικό. Δεν καταλαβαίνουν γιατί θέλω να μείνω εδώ."


Έτσι λοιπόν το θρίλερ συνεχίζεται. Από την μία η κοιλάδα του Ρουρ, από την άλλη ο Θερμαϊκός. Ο Μίετσελ μπροστά σε δίλημμα.

Χειρουργείο ο Ηλιάδης

Ο τραυματισμός του Στέλιου Ηλιάδη στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών οδηγεί τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο χειρουργείο. O 21χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων θα μείνει για δεκαπέντε, τουλάχιστον, ημέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ